Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2016. C év. Évközi 3. vasárnap

2016.02.02

Évközi 3. vasárnap

2016. január 24.

Ünnepek, emléknapok:

 

         Hétfő (január 25.):                    Szent Pál apostol megtérésének ünnepe

         Kedd (január 26.):                     Szent Timóteusz és Szent Titusz püspökök

Csütörtök (január 28.):             Aquinói Szent Tamás áldozópap és egyháztanító

 

  1. Január 24-én, vasárnap országos gyűjtés van a közel-keleten élő üldözött keresztények megsegítésére. Így adjuk majd adományainkat!

 

  1. Hálásan köszönöm mindenkinek a jelenlétét, akik az ökumenikus imaalkalmakon részt vettek, együtt imádkoztak a keresztények egységéért, és bármi módon segítettek. Jó Isten legyen örök jutalmuk.

 

  1. Örömmel hirdetem a kedves Testvéreknek, hogy a III. Egyházközségi bálunkra már minden jegy elkelt. Köszönöm mindenkinek a nagy érdeklődést, és kívánok jó szórakozást február 6-a estéjére.

 

  1. Aki szeretne ebben az évben szentmisét mondatni, az jelezze az időpontot minél előbb. Szentmisét mondathatunk élő és meghalt szeretteinkért. Ne feledkezzünk meg róluk, számukra ez lehet a legnagyobb ajándék, amely által segíthetünk rajtuk, hogy üdvösségre jussanak.

 

  1. Kedves Testvérek! Január 30-án, szombaton reggel 800 órai kezdéssel bontjuk le a karácsonyfákat és karácsonyi díszítést a templomban. Nagyon kérem, hogy akinek ideje engedi, segítsen ebben, hiszen utána a templomot is takarítani kell, így mind férfi és mind női segítségre nagy szükség van.

 

  1. Február 2-án, kedden Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepe van. Az esti szentmise keretében tartjuk a gyertyaszentelést. Kérem a Testvéreket, gyertyákat hozzanak magukkal!

 

  1. Új Ember és a Keresztény Élet újságokat vigyük el az újságos polcról.