Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2016. C év. Karácsony 2. vasárnapja

2016.01.04

Karácsony 2. vasárnapja

2016. január 3.

 

 

  1. Január 3-a, első vasárnap, az esti szentmise előtt 1700 órától szentségimádást tartunk Magyarország és egyházmegyénk, egyházközségünk lelki megújulásáért.

 

  1. Január 3-án, vasárnap a sérsekszőlősi és a zalai templomok felújítására adjuk adományainkat.

 

  1. Január 6-án, szerdán Urunk megjelenésének főünnepe, PARANCSOLT ÜNNEP, szentmisén való részvétel bűn terhe alatt kötelező. Szentmise a plébániatemplomban 800 és 1800 órakor lesz.

 

  1. Egyházközségünk megrendezi a III. Egyházközségi bált. A bál bevételét templomaink felújítására ajánljuk fel, természetesen a községekből és a plébániatemplomból érkezettek arányában. Nagyon jó lenne, ha minél többen együtt tudnánk tölteni egy estét örömben, és még nagyobb szeretetben. A bál időpontja február 6-a, helye az állami iskola ebédlője. A belépő ára 4000 Ft/fő, amely tartalmazza a vacsora árát is. Támogatói jegy is vásárolható 2000 Ft/ fő áron. Jelentkezni és jegyeket vásárolni lehet január 24-ig a fíliákban az egyházközségi képviselőknél, illetve Hajduné Kocza Veránál a bútorboltban, valamint a sekrestyében és a plébánián.

 

  1. Aki szeretne a jövő évben szentmisét mondatni, az jelezze az időpontot minél előbb. Szentmisét mondathatunk élő és meghalt szeretteinkért. Ne feledkezzünk meg róluk, számukra ez lehet a legnagyobb ajándék, amely által segíthetünk rajtuk, hogy üdvösségre jussanak.

 

  1. Akik feliratkoztak, hogy a jövő évre is kérnek Keresztény Élet illetve Új Ember újságokat, szíveskedjenek befizetni az éves díjat a sekrestyében január 26-ig. A Keresztény Élet újság ára 9360 Ft/év, az Új Ember újság ára 12400 Ft/év, az Adoremus 7080 Ft-ba kerül.

 

  1. Az Új Ember és a Keresztény Élet újságokat vigyük el az újságos polcról.