Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2016. Urunk megkeresztelkedése

2016.01.18

Urunk megkeresztelkedése vasárnap

2016. január 10.

 

 

  1. Január 10-én, vasárnap a lullai, torvaji és a tabi templomok felújítására adjuk adományainkat.

 

  1. Január 14-én, csütörtökön az esti szentmise utánra összehívom az egyházközség képviselőtestületét a 2015. évi számadás értékelésére és a 2016. évi költségvetés megvitatására a plébánia közösségi termébe.

 

  1. Egyházközségünk megrendezi a III. Egyházközségi bált. A bál bevételét templomaink felújítására ajánljuk fel, természetesen a községekből és a plébániatemplomból érkezettek arányában. Nagyon jó lenne, ha minél többen együtt tudnánk tölteni egy estét örömben, és még nagyobb szeretetben. A bál időpontja február 6, helye az állami iskola ebédlője. A belépő ára 4000 Ft/fő, amely tartalmazza a vacsora árát is. Támogatói jegy is vásárolható 2000 Ft/ fő áron. Jelentkezni és jegyeket vásárolni lehet január 24-ig a fíliákban az egyházközségi képviselőknél, illetve Hajduné Kocza Veránál a bútorboltban, valamint a sekrestyében és a plébánián.

 

  1. Aki szeretne ez évben szentmisét mondatni, kérem, jelezze az időpontot minél előbb. Szentmisét mondathatunk élő és meghalt szeretteinkért. Ne feledkezzünk meg róluk, számukra ez lehet a legnagyobb ajándék, amely által segíthetünk rajtuk, hogy üdvösségre jussanak.

 

  1. Akik feliratkoztak, hogy 2016-os évben is kérnek Keresztény Élet illetve Új Ember újságokat, szíveskedjenek befizetni az éves díjat a sekrestyében január 26-ig. A Keresztény Élet újság ára 9360 Ft/év, az Új Ember újság ára 12400 Ft/év, az Adoremus 7080 Ft-ba kerül.

 

  1. Előre hirdetem, hogy az Ökumenikus Imahét január 17-24-ig lesz az egész világon.

 

  1. Szeretettel kérem a Testvéreket, akinek lehetősége van, a nálunk tartandó szeretetvendégségre egy kis aprósággal, süteménnyel szíveskedjen segíteni. Ha bármi oknál fogva eljönni nem tudnak, behozhatják a sekrestyébe vagy a plébániára. Segítő együttműködésüket a Jó Isten fizesse meg.

        

  1. Az ökumenikus imaalkalmak miatt a január 18-tól a hétfői, keddi, csütörtöki és a pénteki szentmisék nem este, hanem reggel 700 órakor kezdődnek.

 

  1. Új Ember és a Keresztény Élet újságokat vigyük el az újságos polcról.