Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Évközi 11. vasárnap

2015.06.15

Évközi 11. vasárnap

2015. június 14.

 

Ünnepek, emléknapok:

 

Hétfő         (június 15.):            Árpád-házi Boldog Jolán szerzetesnő emléknapja

 

 

  1. Június 14-én, vasárnap a sérsekszőlősi, a zalai és a tabi templom felújítására adjuk adományainkat!

 

  1. Június 17-től a szerda reggeli szentmisék az új tanév kezdetéig reggel 700 órakor kezdődnek.

 

  1. Június Jézus Szíve hónapja, a péntek esti szentmisék előtt 1730 órától Jézus Szíve litániát imádkozunk.

 

  1. Hálásan köszönöm mindazok munkáját, akik a plébániatemplom búcsújának szervezésében a templomkert takarításában és egyéb munkálataiban kivették részüket. A Jó Isten fizessen vissza mindenért százszorosan. Külön köszönöm a Polgármester Úr, a GAMESZ és az Önkormányzat támogató segítségét!

 

  1. Június 13-án, szombaton itt a plébániatemplomban évzáróval, ballagással egybekötött tanévet lezáró hálaadó szentmisét, Te Deumot tartottunk, majd nyári szünetre bocsátottuk diákjainkat.

 

  1. Június 27-én (szombaton) a délelőtt 10 órás szentmise keretében a Szent László történelmi emlékhelyen, Somogyváron, Balás Béla megyéspüspök áldozópappá szenteli a közösségünkhöz tartozó Németh Zsolt kispapunkat, amely ünnepünkre autóbuszt indítunk. JELENTKEZNI A SEKRESTYÉBEN, ILLETVE AZ EGYHÁZKÖZSÉGI TAGOKNÁL LEHET! Az autóbusz költsége 1500 Ft-ba kerül. Nagyon örülnék, ha szép számmal képviselnénk az Egyházközséget.

 

  1. Június 28-án, vasárnap 1600 órakor kezdődő szentmise keretében a papság és a hívek jelenlétében mutatja be Zsolt atya az újmiséjét a plébániatemplomban. Ezen a vasárnapon csak ez az egy szentmise lesz a plébánia területén. Szeretettel kérek mindenkit, akinek lehetősége van sütemények sütésével támogassa ezt az alkalmat. Részleteket később hirdetek majd!

 

  1. Idén is Szent Rita Katolikus Ifjúsági Tábor Újudvaron! Jelentkezni lehet Nyulné Németh Erikánál a katolikus iskolában július 1-jéig. A jelentkezők részére szülői értekezlet lesz július 1-jén 1615 órakor a katolikus iskolában.

 

  1. Új Ember és Keresztény Élet újságokat vigyük el az újságos polcról.