Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Évközi 14. vasárnap

2015.07.13

Évközi 14. vasárnap

2015. július 5.

 

Ünnepek, emléknapok:

 

Szombat (július 11.):                Szent Benedek apát, Európa

fővédőszentjének ünnepe

 

 

  1. Július 5-én, vasárnap országos gyűjtés van, az úgynevezett péterfillér - gyűjtés, így adjuk majd adományainkat.

 

  1. Július 5-én,  vasárnap 1500 órakor a bábonyi kápolnában is lesz szentmise, 1700 órától szentségimádást tartunk a plébániatemplomban Magyarország, egyházmegyénk, egyházközségeink lelki megújulásáért, 1800 órakor pedig szentmise lesz.

 

  1. A plébániai táborral kapcsolatban, amely a Szekszárd melletti Szálkán lesz, július 9-én, csütörtökön szülői értekezletet tartunk a Plébániatemplomban az esti szentmise után 1830 órától.

 

  1. Kérem a kedves Testvéreket, hogy támogassák a plébániai táborunkat. Amennyiben lehetőségük van, szívesen fogadunk zöldségféléket, burgonyát, hagymát. lekvárt, gyümölcsöt és mézet, amelyet leadhatnak a szentmisék előtt és után a sekrestyében, legkésőbb július 19-ig, vasárnapig. Gyermekeink nevében is hálásan köszönöm.

 

  1. Előre hirdetem, hogy július 26-án, vasárnap Szent Kristóf (az utazók védőszentje) ünnepéhez kötődően a 11 órás szentmise után gépjárműmegáldást végzünk. Szeretettel hívom minden autóval, motorkerékpárral és biciklivel közlekedő Testvéremet!

 

  1. Hálásan köszönöm a Testvérek bárminemű segítségét az újmise szervezésében és lebonyolításában. Isten fizessen meg valamennyiüknek  százszorosan!

 

  1. Új Ember és Keresztény Élet újságokat vigyük el az újságos polcról!