Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Évközi 18. vasárnap

2013.08.01

Évközi 18. vasárnap

2013. augusztus 4.

 

Ünnepek, emléknapok:

 

Kedd (augusztus 6): Urunk Színeváltozásának ünnepe

Péntek (augusztus 9.): A Keresztről nevezett Szent Terézia Benedikta (Edith Stein) Szűz és vértanú, Európa Társvédőszentjének ünnepe

Szombat (augusztus 10.): Szent Lőrinc diakónus és vértanú

 

1)     Sérsekszőlősőn és Zalán, a mai vasárnapon templomunk felújítására gyűjtünk.

 

2)     Többen jelezték, hogy nagyobb összeggel is hozzájárulnának a munkálatainkhoz, amelyet a plébánián hivatali időben köszönettel elfogadunk. Isten fizesse meg jó szándékú adományaikat.

 

3)     Ma este 5 órakor szentségimádást tartunk, amelyben egyházközségünk lelki megújulásáért imádkozunk. 6 órakor pedig szentmise lesz.

 

4)     Előre hirdetem, hogy a következő vasárnapi (Tab) perselyadományaink templomunk felújítását szolgálják, így adjuk majd adományainkat, amelyet előre is hálás szívvel köszönök.

 

5)     A templom szép és ízléses díszítése Isten nagyobb dicsősége mellett mindannyiunk lelki gazdagodását is szolgálja, ezért tisztelettel kérem, hogy akik a templom díszítéséhez virágot tudnak felajánlani azok, hozzák el azt a templomba legkésőbb péntek estig és helyezzék el a templom bejáratához kitett kannába vagy hozzák be a sekrestyébe szentmisék előtt vagy után. (Tab)

 

6)     Augusztus 15-én (csütörtökön) a szentmise után itt a templomban (Tab) rendkívüli képviselőtestületi ülést tartunk. Amelyre kérem a képviselőtestületi tagok pontos megjelenését.

 

7)     Kérem, hogy akik az Új ember és a Keresztény élet újságokat előfizették vigyék el az újságos polcról.