Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Évközi 27. vasárnap

2013.10.04

Évközi 27. vasárnap

2013. október 6.

 

Ünnepek, emléknapok:

 

Kedd (október 8.):Szűz Mária Magyarok Nagyasszonya főünnep

 

1)     Ma első vasárnap, este 5 órától szentségimádást tartunk, majd elimádkozzunk a rózsafüzért. 6 órakor szentmise lesz.

 

2)     Ma a Lullai és a Torvaji templomok felújítására és szépítésére adjuk adományainkat. Isten fizesse meg mindnyájatoknak.

 

3)     Előre hirdetem, hogy október 13-án vasárnap a tabi templom felújítására illetve szépítésére adjuk adományainkat. Isten fizessen meg mindnyájatoknak.

 

4)     A héten szombaton, építésének felszentelésének 40. évfordulóját ünnepli a sérsekszőlősi Szent Mihály templom. Elkészült a templom teljes belső festésnek munkája. Az ünnepi szentmisét és a templommegáldást Balás Béla megyéspüspök október 12-én 14 órakor celebrálja, majd a közös megemlékezést a kultúrházba folytatjuk a szentmise után. Szeretettel hívunk és várunk mindenkit.

 

5)     Bábonyban október 12-én este 6 órakor a szentmise elmarad. A következő szentmise október 26-án 15 órakor lesz.

 

6)     Október a Rózsafüzér hónapja. A plébániatemplomban az esti szentmisék (hétfő, kedd, csütörtök, és péntek illetve vasárnap) előtt fél órával (fél 6)-tól rózsafüzért imádkozunk. A közös imádságra szeretettel hívom és várom a testvéreket.

 

7)     A filiákban a rózsafüzért közösen végezzék el pap nélkül. Jövő héten kedden Sérsekszőlős, csütörtökön pedig Zala este 5 órai kezdettel. Kedden a fájdalmas, csütörtökön pedig a világosság rózsafüzér titkait imádkozzuk.