Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Évközi 28. vasárnap

2013.10.12

Évközi 28. vasárnap

2013. október 13.

 

Ünnepek, emléknapok:

 

Kedd (október 15.):Jézusról nevezett (Avilai) Szent Teréz szűz és egyháztanító

Csütörtök (október 17.): Antiochiai Szent Ignác püspök és vértanú

Péntek (október 18.): Szent Lukács evangélista

 

1)     Szombaton Bábonyban szentmise elmarad, a következő október 26-án délután 3 órakor lesz.

 

2)     Ma a tabi templom felújítására illetve szépítésére adjuk adományainkat. Isten fizesse meg mindnyájatok jó szándékú adományát.

 

3)     Ma a sérsekszőlősi és a zalai templomok felújítására és szépítésére adjuk adományainkat. Isten fizesse meg mindnyájatoknak.

 

4)     Előre hirdetem, hogy jövő vasárnap, országos gyűjtés lesz a missziók javára. Jövő vasárnapi perselyadományaink ezen célt szolgálják majd.

 

5)     Hálásan köszönöm meg mindenkinek a segítségét, akik bármit is tettek, hogy a sérsekszőlősi templomunk megújulhatott. Köszönöm a segítők áldozatos munkáját. Püspök atya nagy megelégedéssel nyugtázta az ünnepünket.

 

6)     Szombaton, október 19-én zarándokolni megyünk, az autóbusz a Galériától indul, reggel 6 órakor, kérem, hogy pontosan illetve előbb érkezzünk, hogy időben elindulhassunk. Mindenki hozzon magával, meleg ruhát, zárt cipőt, illetve esőkabátot és esernyőt. Bábonymegyer felé fogunk indulni, nekik nem kell Tabra bejönni, őket a templom előtti buszmegállóban vesszük fel.

 

7)     Október a Rózsafüzér hónapja. A plébániatemplomban az esti szentmisék (hétfő, kedd, csütörtök, és péntek illetve vasárnap) előtt fél órával (fél 6)-tól rózsafüzért imádkozunk. A közös imádságra szeretettel hívom és várom a testvéreket.

 

8)     A filiákban a rózsafüzért közösen végezzék el pap nélkül. Jövő héten kedden Lullán, csütörtökön pedig Zalán este 5 órai kezdettel. Kedden a fájdalmas, csütörtökön pedig a világosság rózsafüzér titkait imádkozzuk.