Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Évközi 31. vasárnap

2013.11.02

 Évközi 31. vasárnap

2013. november 3.

 

Ünnepek, emléknapok:

 

Hétfő (november 4.): Borromeo Szent Károly

Kedd (november 5.): Szent Imre herceg ünnep

Szombat (november 9.): A Lateráni Bazilika Felszentelése ünnep

 

1)     Ma este 5 órától szentségimádás, 6 órakor pedig szentmise lesz.

 

2)     Hálásan köszönöm meg mindazok segítségét, akik a templom körüli munkálatokban a keddi napon részt vettek.

 

3)     Ma a Lullai és a Torvaji templomaink felújítására adjuk adományainkat, amelyet a Jó Isten fizessen vissza minden jó szándékú adakozónak.

 

4)     Előre hirdetem, hogy a következő vasárnap a Sérsekszőlősi, a Zalai és a Tabi templom felújítására adakozunk.

 

5)     Aki a temetőt ájtatos lélekkel látogatja és legalább lélekben imádkozik a meghaltakért, november 1-8-ig mindennap teljes búcsút nyerhet. Feltételek: gyónás, áldozás, imádság a pápa szándékára.

 

6)     Elsőpéntekes betegek látogatását és gyóntatását, pénteken november 8-án végzem, ahogy azt az elmúlt hónapban megbeszéltük.

 

7)     Szeretettel közlöm a Kedves Testvérekkel, akik az idei évben még nem rendezték az egyházi hozzájárulásukat, ezt megtehetik a szentmisék előtt és után a sekrestyében, illetve a plébánián hivatali időben.

 

8)     November 23-án (szombaton), építésének és felszentelésének 30. évfordulóját ünnepli a lullai Szent Erzsébet templom, ezen alkalomból Dr. Perger Gyula egyháztörténész, püspöki referens mutat be ünnepi szentmisét délután 14 órakor, majd megáldja a templom melletti Szent Erzsébet szobrot, és a templom új zászlóit. Szeretettel hívom és várom a Testvéreket az egyházközségek területéről.

 

9)     Azok, akik a jövő évre is szeretnének Új ember, illetve Keresztény élet újságokat előfizetni. Szíveskedjenek jelezni nálam november végéig. Újság előfizetést a jövő évre csak a teljes összeg (éves díj) befizetésével áll módunkban elfogadni. Az éves díjakról a következő vasárnap tájékoztatom a Testvéreket.