Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Évközi 33. vasárnap - 2014. november 16.

2014.11.16

Évközi 33. vasárnap

2014. november 16.

 

Ünnepek, emléknapok:

Szerda (november 19.): Árpád-házi Szent Erzsébet ünnep

Szombat (november 21.): A Boldogságos Szűz Mária bemutatása a templomban emléknap

 

  1.  Előre hirdetem, hogy jövő vasárnap országos gyűjtés lesz a Karitász javára, amely adományokkal a rászorulókat támogatja Anyaszentegyházunk!

 

  1. Előre hirdetem, hogy a következő szentmise a Torvaji templomban november 22-én délután 3 órakor lesz!

 

  1. Jövő vasárnap (november 23-án) tartjuk a Lullai és a Bábonyi templomok búcsúját. Lullán 8 órakor, Bábonyban pedig fél 10 órakor Szent Erzsébet ünnepéhez kapcsolódva.

 

  1. Immár hagyományosan az idei évben is megrendezzük az adventi vásárt. A vásár bevételét jótékony célra fordítjuk. Célunk, hogy a nyáron minél több gyermek pihenését segítsük plébániai táborunkban. Az ott árult tárgyakat saját kezűleg készítjük. Olyan kéréssel fordulunk a Testvérekhez, ha kedvet éreznek, vagy támogatni szeretnék ezt a kezdeményezést, kérjük, segítsenek. Olyan saját kezűleg készített dísztárgyat, apróságot (képeslap, apró játék, gyöngy ékszer, kopogtató, asztali dísz, karácsonyfadísz, könyvjelző stb.) szeretnénk kérni, melyet a vásáron árusíthatunk. Kérjük, hogy ezeket a tárgyakat 2014. november 26 – 29-e között juttassák el hozzánk. Gyűjtés helye: Katolikus Iskolában Tóthné Margónál, vagy Hajduné Kocza Veránál a Bútorboltban. A fíliákat is kérjük, ahogy az elmúlt évben is, készítsenek ajándékokat, és őket is várjuk nagy szeretettel. A vásár tervezett helye és időpontja: a templomkertben november 30-án és december 7-én reggel 9.30-tól 12.30-ig. Valamint a Fő téren december 18-19-én du. 15.00 –tól 19.00 óráig.

 

  1. Azok, akik a jövő évre is szeretnének Új ember, illetve Keresztény élet újságokat előfizetni. Szíveskedjenek jelezni a sekrestyében vagy a plébánián november végéig. Újság előfizetést a jövő évre – mint idén is – csak a teljes összeg (éves díj) befizetésével áll módunkban elfogadni. Az éves díjakról hamarosan tájékoztatom a Testvéreket.