Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Évközi 4. vasárnap

2014.02.02

 Évközi 4. vasárnap

2014. február 2.

Ünnepek, emléknapok:

Hétfő (február 3.): Szent Balázs püspök és vértanú

Szerda (február 5.): Szent Ágota szűz és vértanú

Csütörtök (február 6.): Miki Szent Pál és társai, japán vértanúk

 

1)     Ma Urunk Bemutatásának (Gyertyaszentelő Boldogasszony) ünnepe van. 15 órakor Bábonyban lesz szentmise, 17 órától szentségimádást tartunk Magyar nemzetünk, Egyházmegyénk, Egyházközségünk lelki megújulásáért. 18 órakor pedig szentmise lesz.

 

2)     A mai vasárnapon a Sérsekszőlősi és a Zalai templomok szépítésére adjuk adományainkat, amelyet a Jó Isten fizessen vissza mindenkinek bőkezű ajándékai által.

 

3)     Jövő vasárnap a Megyeri, a Lullai, a Torvaji, és a Tabi templomok felújítására adjuk adományainkat.

 

4)     Hétfőn Szent Balázs püspök és vértanú ünnepe lesz, az esti szentmise keretében és vasárnap minden szentmisében Balázs-áldásban részesítjük a Testvéreket. Szent Balázs püspök és vértanú közbenjárását kérjük a torok és minden egyéb más betegségben.

 

5)     Egyházközségeinknek az idei évben először, de hagyományteremtő céllal bált szervezünk. A bál bevételét templomaink felújítására ajánljuk fel. A bál időpontja február 15-e, helye a Takáts Gyula Általános Iskola ebédlője (Virág utca). A belépő ára 3000 Ft/fő, amely tartalmazza a vacsora árát is. Támogatói jegy is vásárolható 1500 Ft/ fő áron. Jegyek kaphatók január 30-ig a fíliákban az egyházközségi képviselőknél, illetve Hajduné Kocza Veránál a bútorboltban, valamint a sekrestyében és a plébánián.

 

6)     Aki szeretne a jövő évben szentmisét mondatni az jelezze az időpontot minél előbb. Szentmisét mondathatunk élő és meghalt szeretteinkért. Ne feledkezzünk meg róluk, számukra ez lehet a legnagyobb ajándék, amely által segíthetünk rajtuk, hogy üdvösségre jussanak.