Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Évközi 5. vasárnap - 2015. február 8.

2015.02.08

Évközi 5. vasárnap

2015. február 8.

Ünnepek, emléknapok:

 

Kedd (február 10.): Szent Skolasztika szűz

Szerdán (február 11.): Lourdes-i Boldogságos Szűz Mária – Betegek világnapja

Szombat (február 14.): Szent Cirill szerzetes és Szent Metód püspök, Európa társvédőszentje

 

  1. A mai vasárnapon a Megyeri, Lullai, Torvaji és a Tabi templomok szépítésére adjuk adományainkat, amelyet a Jó Isten fizessen vissza mindenkinek bőkezű ajándékai által.

 

  1. Ma minden szentmisében Balázs-áldásban részesítjük a Testvéreket. Szent Balázs püspök és vértanú közbenjárását kérjük a torok és minden egyéb más betegségben.

 

  1. Csütörtök este fél 6 órától kezdjük a Lourdes-i kilencedet. A közös imádkozásra szeretettel hívom és várom a Testvéreket. A lourdes-i imádság azokon a napokon, amikor esti szentmise van a templomunkban kerül megtartásra. (Hétfő, Kedd, Csütörtök, Péntek, és Vasárnap)

 

  1. Előre hirdetem, hogy jövő szombaton Szent Bálint (Valentin) vértanú ünnepén este 6 órára szerelmesek miséjére hívom és várom a házaspárokat, jegyespárokat, értük imádkozunk, majd a szentmise végén külön áldásban részesülnek, és kis ajándékkal kedveskedünk nekik. Apostolkodjunk ez ügyben, hívjunk másokat is, hogy ez ne csak egy Amerikából érkezett felkapott dolog legyen, hanem hűségük közös ünnepe. A körülbelüli létszám miatt kérem iratkozzanak fel, vagy jelentkezzenek a szentmisék előtt és után a sekrestyében és a plébánia elérhetőségein.

 

  1. Hálásan köszönöm azok munkáját, akik az egyházközségi bálunk szervezésében és lebonyolításában részt vettek. Köszönöm a nagylelkű felajánlásokat, amelyek nélkül nem tudtuk volna ilyen szinten megrendezni a bálunkat. Isten fizesse meg mindenkinek, akik bármit is tettek, akár fizikálisan, akár imádságok által kísértek és támogattak bennünket.