Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Évközi 5. vasárnap

2014.02.09

 Évközi 5. vasárnap

2014. február 9.

Ünnepek, emléknapok:

 

Hétfő (február 10.): Szent Skolasztika szűz

Kedd (február 11.): Lourdes-i Boldogságos Szűz Mária –Betegek világnapja

 

1)     A mai vasárnap a Lullai, a Torvaji, és a Tabi templomok felújítására adjuk adományainkat.

 

2)     Ma minden szentmisében Balázs-áldásban részesítjük a Testvéreket. Szent Balázs püspök és vértanú közbenjárását kérjük a torok és minden egyéb más betegségben.

 

3)     Kedden este fél 6 órától kezdjük a Lourdes-i kilencedet. A közös imádkozásra szeretettel hívom és várom a Testvéreket. A lourdes-i imádság azokon a napokon, amikor esti szentmise van a templomunkban kerül megtartásra. (Hétfő, Kedd, Csütörtök, Péntek, és Vasárnap)

 

4)     A héten pénteken este Szent Bálint (Valentin ) vértanú ünnepén. Szerelmesek miséjére hívom és várom a házaspárokat, jegyespárokat, értük imádkozunk, majd a szentmise végén külön áldásban részesülnek, és kis ajándékkal kedveskedünk nekik. Apostolkodjunk ez ügyben, hívjunk másokat is, hogy ez ne csak egy Amerikából érkezett felkapott dolog legyen, hanem hűségük közös ünnepe

Jelentkezni lehet a szentmisék előtt és után a sekrestyében és a plébánia elérhetőségein.

 

5)     Egyházközségi bálunkra cégek és magánszemélyek tombola felajánlását várjuk, amelyeket leadhatnak a plébánia hivatalban a jövő héten.  Előre is köszönjük a szervezők nevében.

 

6)     Február 15-én szombaton, a bál szentmisével kezdődik a plébániatemplomban, este 6 órakor, majd átvonulunk a bál helyszínére az Önkormányzati Iskola ebédlőjébe (Virág utca 12.) Kérjük, hogy italokat ne hozzanak be magukkal, süteményekkel azonban meglephetik asztaltársaságukat!

 

7)     Szeretettel kérem a Testvéreket, ha a lakást kinőtt zöldnövényei vannak, és azt felajánlaná a templom részére szívesen fogadnánk. (szobafenyő, pálma-félék stb.) A szentély díszítéséhez. Előre is hálásan köszönöm!

 

8)     Aki szeretne ez évben szentmisét mondatni az jelezze az időpontot minél előbb. Szentmisét mondathatunk élő és meghalt szeretteinkért. Ne feledkezzünk meg róluk, számukra ez lehet a legnagyobb ajándék, amely által segíthetünk rajtuk, hogy üdvösségre jussanak.