Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Évközi 6. vasárnap

2014.02.18

 Évközi 6. vasárnap

2014. február 16.

 

Ünnepek, emléknapok:

 

Szombat (február 22.): Szent Péter apostol székfoglalása ünnep

 

1)     Jövő vasárnap országos gyűjtés lesz a Katolikus Iskolák javára, így adjuk majd adományainkat.

 

2)     Az esti szentmisék előtt fél 6 órától a Lourdes-i kilencedet imádkozzuk. A közös imádkozásra szeretettel hívom és várom a Testvéreket. A lourdes-i imádság azokon a napokon, amikor esti szentmise van a templomunkban kerül megtartásra.

 

3)     Szeretettel kérem a Testvéreket, ha a lakást kinőtt zöldnövényei vannak, és azt felajánlaná a templom részére szívesen fogadnánk. (szobafenyő, pálma-félék stb.) A szentély díszítéséhez. Előre is hálásan köszönöm!

 

4)     Aki szeretne ez évben szentmisét mondatni az jelezze az időpontot. Szentmisét mondathatunk élő és meghalt szeretteinkért. Ne feledkezzünk meg róluk, számukra ez lehet a legnagyobb ajándék, amely által segíthetünk rajtuk, hogy üdvösségre jussanak.

 

5)     Hálásan köszönöm azok munkáját, akik az egyházközségi bálunk szervezésében és lebonyolításában részt vettek. Köszönöm a nagylelkű felajánlásokat, amelyek nélkül nem tudtuk volna ilyen szinten megrendezni a bálunkat. Isten fizesse meg mindenkinek, akik bármit is tettek, akár fizikálisan, akár imádságok által kísértek és támogattak bennünket.

 

6)     Május 2-án (péntek-hosszú hétvége) egyházközségi zarándoklatot hirdetek Szombathely - Mariazell útvonalon. Program: indulás kora reggel, Szombathelyen pihenő, majd továbbutazás Máriazellbe, amely egy darab magyar föld az Alpokban, hisz a szentély egyik alapítója Nagy Lajos magyar király. Szentmise a kegytemplomban a csodatévő „celli Mária” szobránál, keresztút, majd szabadprogram. Hazautazás rövid pihenőkkel, visszaérkezés késő este. Részvételi díj: 12.000 Ft/fő amely tartalmazza az utazást, idegenvezetést. Jelentkezni lehet az összeg befizetésével a sekrestyében és a plébánián.