Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hirdetések - A év Évközi 12. vasárnap

2017.09.04

Évközi 12. vasárnap

 

2017. június 25.

 

Ünnepek, emléknapok:

 

Kedd (június 27.):            Szent László király ünnepe

Szerda (június 28.):          Szent Iréneusz püspök és vértanú emléknapja

Péntek (június 29.):                   Szent Péter és Pál apostolok főünnepe

 

 

  1. Előre hirdetem, hogy július 2-án, vasárnap országos gyűjtés lesz, az úgynevezett péterfillér gyűjtése, így adjuk majd adományainkat.

 

  1. Június, Jézus Szíve hónapja, a péntek esti szentmisék előtt 1730 órától Jézus Szíve litániát imádkozunk.

 

  1. Június 29-én, csütörtökön Szent Péter és Pál apostolok főünnepén a torvaji hegyen 1800 órai kezdettel tartjuk meg a fogadalmi szentmisét, rosszidő esetén a torvaji templomban. Szeretettel hívjuk és várjuk a Testvéreket.

 

  1. Hálásan köszönöm mindazok munkáját, akik a plébániatemplom búcsújának szervezésében, a templom körüli tér takarításában és egyéb munkálatokban kivették részüket. A Jó Isten fizessen vissza mindenért százszorosan. Külön köszönöm a Polgármester úr, a GAMESZ, és az Önkormányzat támogató segítségét!

 

  1. Kérem a kedves Testvéreket, hogy támogassák a plébániai táborunkat. Amennyiben lehetőségük van, szívesen fogadunk zöldségféléket, burgonyát, hagymát, lekvárt, gyümölcsöt és mézet, amelyet leadhatnak a szentmisék előtt és után a sekrestyében, legkésőbb július 9-ig, vasárnapig. Gyermekeink nevében is hálásan köszönöm.
  2. A plébániai táborral kapcsolatban, amely a Velencei-tó mellett Pákozdon lesz, június 30-án, pénteken szülői értekezletet tartunk a plébániatemplomban az esti szentmise után 1845 órától.

 

  1. Az Új Ember és Keresztény Élet újságokat vigyük el az újságos polcról.