Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hirdetések - A év évközi 31. vasárnap

2017.11.29

 Évközi 31. vasárnap

 

2017. november 5.

 

Ünnepek, emléknapok:

        

Csütörtök (november 9.):           Lateráni Bazilika Felszentelésének ünnepe

         Péntek (november 10.):              Nagy Szent Leo pápa és egyháztanító emléknapja

Szombat (november 11.):            Tours-i Szent Márton püspök emléknapja

        

 

 

  1. Előre hirdetem, hogy a következő szentmise a torvaji templomban november 19-én, vasárnap 1500 órakor lesz.

 

  1. November 19-én, vasárnap tartjuk a búcsúi szentmisét a lullai templomban 800 órakor, Szent Erzsébet ünnepéhez kapcsolódva.

 

  1. November 19-én, vasárnap 930 órakor tartjuk a bábonyi kápolna búcsúját Szent Erzsébet ünnepéhez kapcsolódva.

 

  1. Immár hagyományosan az idei évben is megrendezzük az adventi vásárt. A vásár bevételét jótékony célra fordítjuk. Célunk, hogy a nyáron minél több gyermek pihenését segítsük plébániai és egyházmegyei táborunkban. Olyan kéréssel fordulunk Önökhöz, ha támogatni szeretnék ezt a kezdeményezést, kérjük, segítsenek. Saját kezűleg készített dísztárgyat, apróságot várunk, amelyet a vásáron árusíthatunk. Kérjük, hogy ezeket a tárgyakat juttassák el hozzánk. Gyűjtés helye: Katolikus Iskolában Tóthné Margónál, vagy Hajduné Kocza Veránál a Bútorboltban. A fíliákat is kérjük, ahogy az elmúlt évben is, készítsenek ajándékokat, és őket is várjuk nagy szeretettel.

 

  1. Azok, akik a jövő évre is szeretnének Új Ember, illetve Keresztény Élet újságokat előfizetni, szíveskedjenek jelezni a sekrestyében vagy a plébánián november végéig. Újság- előfizetést a jövő évre – mint idén is – csak a teljes díj befizetésével áll módunkban elfogadni. Az éves díjakról hamarosan tájékoztatom a Testvéreket.