Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hirdetések - A év Évközi 32. vasárnap

2017.11.29

Évközi 32. vasárnap

 

2017. november 12.

        

  1. November 19-én, vasárnap országos gyűjtés lesz a Karitász javára, amely adományokkal a rászorulókat támogatja Anyaszentegyházunk

 

  1. A következő szentmise a torvaji templomban november 19-én, vasárnap 1500 órakor lesz.

 

  1. November 19-én, vasárnap, tartjuk a búcsúi szentmisét a lullai templomban reggel 800 órakor, Szent Erzsébet ünnepéhez kapcsolódva.

 

  1. November 19-én, vasárnap 930 órakor tartjuk a bábonyi kápolna búcsúját Szent Erzsébet ünnepéhez kapcsolódva.

 

  1. Immár hagyományosan az idei évben is megrendezzük az adventi vásárt. A vásár bevételét jótékony célra fordítjuk. Célunk, hogy a nyáron minél több gyermek pihenését segítsük plébániai táborunkban. Olyan kéréssel fordulunk Önökhöz, ha támogatni szeretnék ezt a kezdeményezést, kérjük, segítsenek. Saját kezűleg készített dísztárgyat, apróságot szeretnénk kérni, melyet a vásáron árusíthatunk. Kérjük, hogy ezeket a tárgyakat juttassák el hozzánk. Gyűjtés helye: Katolikus Iskolában Tóthné Margónál, vagy Hajduné Kocza Veránál a Bútorboltban. A fíliákat is kérjük, ahogy az elmúlt évben is, készítsenek ajándékokat, és őket is várjuk nagy szeretettel.

 

  1. Azok, akik a jövő évre is szeretnének Új Ember, illetve Keresztény Élet és Adoremus újságokat előfizetni. Szíveskedjenek jelezni a sekrestyében vagy a plébánián november végéig. Újság előfizetést a jövő évre – mint idén is –  csak a teljes összeg (éves díj) befizetésével áll módunkban elfogadni. Az éves díjakról hamarosan tájékoztatom a Testvéreket.

 

  1. Előre hirdetem, hogy december 3-án 1 éves lesz a Tabi Pékség! Szent Erzsébet ünnepéhez kötődően december 3-án 12 órakor a tabi pékség előtti parkolóban ingyenes meleg ebédet osztanak szegény és rászoruló embertársainknak. Szeretettel kérem a Testvérek segítségét, hogy jelezzék a környezetükben élő szegény és rászoruló embereket, hiszen ételt csak a jegy ellenében kaphatnak, amelyet a Plébánián és a sekrestyében kérhetnek név nélkül. Annyit kérjenek, ahány tagú a család…