Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hirdetések - A év Nagyböjt 2. vasárnapja

2020.03.07

Nagyböjt 2. vasárnap

 

2020. március 8.

 

 

 

  1. Nagyböjt péntekjein 1715 órától keresztutat járunk, szeretettel hívom és várom a Testvéreket.

 

  1. Húsvéti virágokra szánt adományaikat szíves fogadjuk a kihelyezett perselyben az újságos polcnál illetve a sekrestyében. A Jó Isten fizessen vissza mindenkinek érte százszorosan.

 

  1. Szeretettel kérem a Testvéreket, jelentkezzenek Passió éneklésére a kántor úrnál. Nem elfelejtve, ez egy szép szolgálat, mert aki énekel, az kétszeresen imádkozik.
  2. Március 15-22-ig az előző évhez hasonlóan tartós élelmiszereket gyűjtünk rászoruló embertársainknak. Adományaikat a Karitász juttatja majd el a rászorulókhoz. Ha ezt mindannyian megtesszük és legalább 1 kg adományt hozunk a templomba, újra nagyon sok családnak tudunk segíteni az irgalmas Jézus példáját követve.

 

  1. Előre hirdetem, hogy március 16-án, hétfőn Tabon tartjuk a fiatal papok találkozóját. 1100 órakor kezdődik az ünnepi szentmise. Ez a nap lesz egyben a katolikus iskola lelkinapja is húsvétra készülve. Kérem a Testvéreket, akinek van lehetősége egy kis süteménnyel, illetve rágcsálnivalóval szíveskedjenek segíteni, hogy az atyákat méltó módon vendégül láthassuk, amelyet előre is hálásan köszönök.

 

  1. Előre hirdetem, hogy Lullán március 24-én, kedden 1630-tól gyóntatás, majd 1700 órakor szentmise, majd Zalán március 24-én 1745-től gyóntatás, utána szentmise lesz, húsvétra készülve. A többi faluban a szentmisék előtt lesz alkalom a szentgyónások elvégzésére.