Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hirdetések - A Évközi 27. vasárnap

2020.12.11

Évközi 27. vasárnap

 

2020. október 4.

Ünnepek, emléknapok:

 

         Szerda (október 7.):                            Rózsafüzér királynője emléknapja

Csütörtök (október 8.):             Szűz Mária, Magyarok Nagyasszonya,

Magyarország Főpátronájának főünnepe

 

                                                       

  1. A járványhelyzetre való tekintettel a templomokban a maszk viselése kötelező. Kérem, a 1,5 m-es távolságot továbbra is tartsák be, és fertőtlenítsék kezüket a templomba belépéskor és áldozás előtt. Kerülendő a kézfogás és marad a kézben áldozás.

 

  1. Október 4-én, vasárnap ismét országos gyűjtés van, az úgynevezett péterfillérek gyűjtése, amely a kialakult járványügyi helyzet miatt erre a vasárnapra került, így adjuk majd adományainkat.

 

  1. Október 4-én elsővasárnap van, 1300 órakor a bábonyi kápolnában is lesz szentmise, majd 1700 órától a plébániatemplomban szentségimádást tartunk Magyarország, egyházmegyénk, egyházközségünk lelki megújulásáért. Szeretettel hívom és várom a testvéreket.

 

  1. Október a Rózsafüzér hónapja, az esti misék előtt hétfőn, pénteken és vasárnap 1730 órától rózsafüzért imádkozunk.

 

  1. Október 8-án, csütörtökön Magyarok Nagyasszonyának főünnepén, 800 órakor lesz szentmise a plébániatemplomban.

 

  1. Hálásan köszönöm mindazok munkáját, akik a terménybetakarító hálaadás előkészítésében és lebonyolításában segítettek! Köszönöm mindenkinek, akik terményeket hoztak!

 

  1. 2021. évi naptárak és a kalendárium kapható. Megvásárolhatók a plébániatemplomban az újságos polcnál, a fíliákban pedig a sekrestyében.  Kalendárium 550 Ft, forgathatós naptár 350 Ft, egylapos falinaptár 50 Ft.