Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hirdetések - A. év évközi 12. vasárnap

2020.06.29

Évközi 12. vasárnap

 

2020. június 21.

 

Ünnepek, emléknapok:

 

Szerda (június 24.):          Keresztelő Szent János születésének főünnepe

Szombat (június 27.)       Szent László király ünnepe

 

 

  1. Templomainkban a mai vasárnaptól a maszk viselése nem kötelező, a 1,5 m-es távolságot azonban továbbra is kérjük betartani, és fertőtlenítsük kezünk a templomba belépéskor és áldozás előtt, azonban továbbra is kerülendő a kézfogás és marad a kézben áldozás.

 

  1. Június 29-én, hétfőn Szent Péter és Pál apostolok főünnepén a torvaji templomban 1800 órai kezdettel megtartjuk a fogadalmi szentmisét. Szeretettel hívjuk és várjuk a Testvéreket.

 

  1. A plébániatemplom és kertjének rendbetételére gyűjtést hirdetek az egyházközségben. Aki szívesen hozzájárulna a felújítás költségeihez - legfőként a templomkert rendezése, lábazat festése, korlátok cseréje, korlátok-templomkapuk festése -, hálás szívvel köszönjük.

 

  1. Az esztendő fele eltelt, ha lehetőségük van rá, kérem tegyenek eleget egyházi kötelezettségüknek az egyházi adó befizetésével. Ennek összege 5000 Ft/fő, amelyet befizethetnek a szentmisék előtt és után a sekrestyében, a plébánián hivatali időben, valamint az CIB Bankban a plébánia folyószámlájára (név és cím megadásával), amely megtalálható a plébánia honlapján is.  www.tabiplebania.hu