Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hirdetések - A. Évközi 2. vasárnap

2017.02.03

Évközi 2. vasárnap

2017. január 15.

 

Ünnepek, emléknapok:

 

         Kedd (január 17.):                     Szent Antal apát emléknapja

Szerda (január 18.):                           Árpád-házi Szent Margit szűz ünnepe

Szombat (január 21.):               Szent Ágnes szűz és vértanú ünnepe

 

 

  1. Január 15-én, hétfőn megkezdődik az Ökumenikus imahét az egész világon. Nálunk ezek az alkalmak a következőképpen alakulnak:

Január 16-án, hétfőn az evangélikus templomban találkozunk 1800 órakor, igét hirdet: Sifter Gergely plébános.

Január 17-én, kedden a katolikus templomban találkozunk 1800 órakor, igét hirdet: Sándor Zsuzsa Noémi református lelkipásztor.

Január 18-án, szerdán a református templomban találkozunk 1800 órakor, igét hirdet: Arató Lóránd evangélikus lelkész.

Január 19-én, csütörtökön Lullán a katolikus templomban találkozunk 1800 órakor, igét hirdet: Sándor Zoltán református lelkipásztor.

Január 20-án, pénteken a megyeri református (új templom) templomban találkozunk 1800 órakor, igét hirdet: Arató Eszter evangélikus lelkész.

 

  1. Az ökumenikus imaalkalmak miatt a január 16-ával kezdődő héten a hétfő, kedd, csütörtök, pénteki szentmisék nem este, hanem reggel 700 órakor lesznek.
  2. Január 17-én, kedden az ökumenikus imaalkalom plébániatemplomunkban lesz, amely után szeretetvendégségre készülünk. Szeretettel kérem a testvéreket, akinek lehetősége van erre az alkalomra süteménnyel, szendviccsel vagy valamilyen aprósággal készülni, szíveskedjen segíteni. Ha bármi oknál fogva eljönni nem tudnak, behozhatják a sekrestyébe vagy a plébániára. Segítő együttműködésüket a Jó Isten fizesse meg.
  3. Egyházközségünknek megrendezzük a IV. Egyházközségi bálunkat. Örömmel hirdetem, hogy a bál összes jegye elfogyott, támogatói jegy vásárolható a sekrestyében. Ezért tisztelettel kérem azok megértését, akik szerettek volna jönni!
  4. Egyházközségi bálunkra cégek és magánszemélyek tombola felajánlását várjuk, amelyeket leadhatnak a plébánia hivatalban a jövő héten. Előre is köszönjük a szervezők nevében.
  5. Aki szeretne ebben az évben szentmisét mondatni az jelezze az időpontot minél előbb. Szentmisét mondathatunk élő és meghalt szeretteinkért. Ne feledkezzünk meg róluk, számukra ez lehet a legnagyobb ajándék, amely által segíthetünk rajtuk, hogy üdvösségre jussanak.
  6. Új Ember és a Keresztény Élet újságokat vigyük el az újságos polcról.