Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hirdetések - A. Évközi 4. vasárnap

2017.02.03

Évközi 4. vasárnap

2017. január 29.

Ünnepek, emléknapok:

 

         Kedd (január 31.):                    Bosco Szent János áldozópap emléknapja

Csütörtök (február 2.):              Urunk bemutatása (Gyertyaszentelő Boldogasszony)

ünnepe

         Péntek (február 3.):                            Szent Balázs püspök és vértanú emléknapja

 

  1. Hirdetem a Testvéreknek, hogy a következő véradás február 2-án, csütörtökön 1100-1600 óráig lesz Tabon a Művelődési Házban. Nagyon kérem, hogy aki tud, segítsen, az országos vérkészlet nagyon leapadt, ezért jó lenne, ha minél többen tudnánk ilyen módon is segíteni! Én ott leszek!

 

  1. Február 2-án, csütörtökön Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepe lesz. Szentmisék lesznek a plébániatemplomban Tabon 800 és 1800 órakor, amely keretében gyertyaszentelést végzünk. Kérem a Testvéreket, gyertyákat hozzanak magukkal!

 

  1. Február 3-án, pénteken Szent Balázs püspök és vértanú ünnepén, és február 5-én, vasárnap minden szentmisében Balázs-áldásban részesítjük a Testvéreket. Szent Balázs püspök és vértanú közbenjárását kérjük a torok és minden egyéb más betegségben.

 

  1. Egyházközségi bálunkra cégek és magánszemélyek tombola felajánlását várjuk, amelyeket leadhatnak a plébánia hivatalban a jövő héten. Előre is köszönjük a szervezők nevében.

 

  1. Február 4-én, szombaton tartjuk a IV. Egyházközségi bálunkat, amely 1800 órakor szentmisével kezdődik, amely előesti szentmise érvényes vasárnapra is. Majd átvonulunk a bál helyszínére, az önkormányzati iskola ebédlőjébe. (Virág utca 12.) Kérjük, hogy italokat ne hozzanak be magukkal, süteményekkel azonban meglephetik asztaltársaságukat!!!

 

  1. Előre hirdetem, hogy február 17-én, pénteken Szent Bálint (Valentin) vértanú ünnepéhez kapcsolódva, 1800 órára szerelmesek miséjére hívom és várom a házaspárokat, jegyespárokat. Értük imádkozunk, majd a szentmise végén külön áldásban részesülnek és kis ajándékkal kedveskedünk nekik. Apostolkodjunk ez ügyben, hívjunk másokat is, hogy ez ne csak egy Amerikából érkezett felkapott dolog legyen, hanem hűségük közös ünnepe. A körülbelüli létszám miatt kérem, iratkozzanak fel, vagy jelentkezzenek a szentmisék előtt és után a sekrestyében és a plébánia elérhetőségein.

 

  1. Új Ember és a Keresztény Élet újságokat vigyük el az újságos polcról.