Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hirdetések - A. Évközi 5. vasárnap

2017.02.03

Évközi 5. vasárnap

2017. február 5.

 

Ünnepek, emléknapok:

 

         Hétfő (február 6.):                     Miki Szent Pál és társai vértanúk emléknapja

         Péntek (február 10.):                 Szent Skolasztika szűz emléknapja

 

 

  1. Február 5-én, vasárnap minden szentmisében Balázs-áldásban részesítjük a Testvéreket. Szent Balázs püspök és vértanú közbenjárását kérjük a torok és minden egyéb más betegségben.

 

  1. Február 12-én, vasárnap 1730 órától kezdjük a Lourdes-i kilencedet. A közös imádkozásra szeretettel hívom és várom a Testvéreket. A lourdes-i imádság a plébániatemplomban lesz az esti szentmisék előtt (hétfő, kedd, csütörtök, péntek és vasárnap).
  2. Hálásan köszönöm azok munkáját, akik az egyházközségi bálunk szervezésében és lebonyolításában részt vettek. Köszönöm a nagylelkű felajánlásokat, amelyek nélkül nem tudtuk volna ilyen szinten megrendezni a bálunkat. Isten fizesse meg mindenkinek, aki bármit is tett, akár fizikálisan, akár imádságok által kísért és támogatott bennünket.

 

  1. Előre hirdetem, hogy február 17-én, pénteken Szent Bálint (Valentin) vértanú ünnepéhez kapcsolódva, 1800 órára szerelmesek miséjére hívom és várom a házaspárokat, jegyespárokat. Értük imádkozunk, majd a szentmise végén külön áldásban részesülnek és kis ajándékkal kedveskedünk nekik. Apostolkodjunk ez ügyben, hívjunk másokat is, hogy ez ne csak egy Amerikából érkezett felkapott dolog legyen, hanem hűségük közös ünnepe. A körülbelüli létszám miatt kérem, iratkozzanak fel, vagy jelentkezzenek a szentmisék előtt és után a sekrestyében és a plébánia elérhetőségein.

 

  1. Zarándokutat hirdetek Erdélyi körutazás a csíksomlyói búcsúval címmel. 6 nap 5 éjszaka félpanziós ellátással, idegenvezetéssel. Részletes program a faliújságon megtalálható. Érdeklődni a plébánián lehet. A zarándoklat költsége 75.000 Ft. Az előleget, amely 40.000 Ft, március 15-ig kérem befizetni a plébánián.

 

  1. Új Ember és a Keresztény Élet újságokat vigyük el az újságos polcról.