Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hirdetések - A. Nagyböjt 1. vasárnap

2017.03.10

Nagyböjt 1. vasárnap

 

2017. március 5.

 

 

  1. Előre hirdetem, hogy március 14-én, kedden 1630 órától Lullán gyóntatás, 1700 órakor pedig szentmise lesz.

 

  1. Nagyböjt péntekjein 1715 órától keresztutat járunk. Kérem, hogy minél többen vállaljanak el felolvasni egy-egy keresztúti elmélkedést, imádkozni egy stációt. Szeretettel hívom és várom a Testvéreket.

 

  1. Zarándokutat hirdetek Erdélyi körutazás a csíksomlyói búcsúval címmel. 6 nap 5 éjszaka félpanziós ellátással, idegenvezetéssel. Részletes program a faliújságon, a plébánia honlapján és a facebook oldalán is megtalálható. Érdeklődni a plébánián lehet. A zarándoklat költsége 75.000 Ft. Az előleget, amely 40.000 Ft, március 15-ig kérem befizetni a plébánián.

 

  1. Február 26-án, vasárnap a katolikus iskolák javára történő gyűjtés során 55.000 Ft gyűlt össze, amelyet továbbítottam a Püspökségre.

 

  1. Lassan eljön az óvodai, iskolai beíratások időszaka. Szeretettel kérem a kedves szülőket, hogy ne feledkezzenek meg gyermekeik vallásos nevelésére tett ígéretükről. A katolikus iskolában órarend szerint zajlik a hittan oktatása, heti két órában. Az állami iskolában válasszák gyermekeik számára adott nagy lehetőséget, az órarend szerinti hit- és erkölcstan oktatást.

 

  1. Kedves Testvérek, ne felejtsenek el rendelkezni személyi jövedelemadójuk 2 x 1 %-ról. Az egyik 1%-ot a Magyar Katolikus Egyház támogatására javasoljuk, melynek technikai száma 0011.

 

  1. Előre hirdetem, hogy március 20-án, hétfőn Tabon tartjuk a fiatal papok találkozóját. 11 órakor kezdődik az ünnepi szentmise. Ez a nap lesz egyben a katolikus iskola lelkinapja is húsvétra készülve. Kérem a Testvéreket, akinek van lehetősége, egy kis süteménnyel, illetve rágcsálnivalóval szíveskedjen segíteni, hogy az atyákat méltó módon vendégül láthassuk, amelyet előre is hálásan köszönök.

 

  1. Új Ember és Keresztény Élet újságokat vigyük el az újságos polcról!