Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hirdetések - A. Szűz Mária Isten anyja, Újév

2017.02.03

Szűz Mária, Isten anyja

Újév

2017. január 1.

 

                   Ünnepek és emléknapok:

         Hétfő (január 2.):                      Nagy Szent Vazul és Nazianzi Szent Gergely

püspökök és egyháztanítók emléknapja

         Péntek (január 6.):                    Urunk megjelenése-

VÍZKERESZT, PARANCSOLT ÜNNEP

 

  1. Január 1-je első vasárnap, az esti szentmise előtt 1700 órától szentségimádást tartunk, Magyarország, egyházmegyénk és egyházközségünk lelki megújulásáért.
  2. Január 6-án, pénteken Urunk megjelenésének főünnepe. PARANCSOLT ÜNNEP, a szentmisén való részvétel bűn terhe alatt kötelező. Szentmise lesz a plébániatemplomban 800 és 1800 órai kezdettel.
  3. Egyházközségünkben megrendezzük a IV. Egyházi bálunkat. A bál bevételét templomaink felújítására ajánljuk fel, természetesen a községekből és a plébániatemplomból érkezettek arányában. A bál időpontja február 4., helye az önkormányzati iskola ebédlője. Nagyon szépen köszönjük az érdeklődést! Örömmel közöljük, hogy minden jegy elkelt, és ez által is támogatták már templomainkat. A szép dekorációról, a finom vacsoráról és a jó zenéről gondoskodunk. Sok szeretettel várunk mindenkit. Találkozzunk majd a bál előtt a 1800 órakor kezdődő szentmisén!
  4. A Keresztény Élet újság ára 9360 Ft/év, az Új Ember újság ára 12400 Ft/év és az Adoremus 7080 Ft/év. Kérem, akik feliratkoztak, hogy a jövő évre is szeretnének előfizetni, az éves díjat fizessék be a sekrestyében január 29-ig.
  5. Aki szeretne ebben az évben szentmisét mondatni, az jelezze az időpontot minél előbb. Szentmisét mondathatunk élő és meghalt szeretteinkért. Ne feledkezzünk meg róluk, számukra ez lehet a legnagyobb ajándék, amely által segíthetünk rajtuk, hogy üdvösségre jussanak.