Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hirdetések - A. Urunk megkeresztelkedése

2017.02.03

Urunk megkeresztelkedése vasárnap

2017. január 8.

 

 

 

  1. Január 12-én, csütörtökön az esti szentmise utánra összehívom az egyházközség képviselőtestületét a 2016. évi számadás és a 2017. évi költségvetés értékelésére, megvitatására a plébánia közösségi termébe.

 

  1. Aki szeretne ebben az évben szentmisét mondatni, az jelezze az időpontot minél előbb. Szentmisét mondathatunk élő és meghalt szeretteinkért. Ne feledkezzünk meg róluk, számukra ez lehet a legnagyobb ajándék, amely által segíthetünk rajtuk, hogy üdvösségre jussanak.

 

  1. A Keresztény Élet újság ára 9360 Ft/év, az Új Ember újság ára 12400 Ft/év és az Adoremus 7080 Ft/év. Kérem, akik feliratkoztak, hogy a jövő évre is szeretnének előfizetni, az éves díjat fizessék be a sekrestyében január 29-ig.

 

  1. Előre hirdetem, hogy az Ökumenikus imahét január 15-22-ig lesz az egész világon.

 

  1. Az ökumenikus imalkalmak miatt január 16-ával kezdődő héten a hétfő, kedd, csütörtök, pénteki szentmisék nem este, hanem reggel 700 órakor lesznek.

 

  1. Január 17-én, kedden az ökumenikus imaalkalom plébániatemplomunkban lesz, amely után szeretetvendégségre készülünk. Szeretettel kérem a testvéreket, akinek lehetősége van erre az alkalomra süteménnyel, szendviccsel vagy valamilyen aprósággal készülni, szíveskedjen segíteni. Ha bármi oknál fogva eljönni nem tudnak, behozhatják a sekrestyébe vagy a plébániára. Segítő együttműködésüket a Jó Isten fizesse meg.

 

  1. Új Ember és a Keresztény Élet újságokat vigyük el az újságos polcról.