Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hirdetések - B év Évközi 14. vasárnap

2018.07.06

Évközi 14. vasárnap

 

2018. július 8.

 

Ünnepek, emléknapok:

 

Szerda (július 11.):          Szent Benedek apát Európa Fővédőszentje ünnepe

 

 

  1. Július 19-én, csütörtökön az esti szentmise után 1830-kor, szülői értekezletet tartunk az Orfűi táborban részt vevő gyerekek szüleinek a plébániatemplomban.

 

  1. Előre hirdetem, hogy a zalai templom búcsúját július 22-én, vasárnap a 930 órakor kezdődő szentmise keretében ünnepeljük. A szokott feltételekkel teljes búcsú nyerhető. (Tiszta lélek, szentáldozás, és imádság a Szentatya szándékára.)

 

  1. Előre hirdetem, július 29-én, Szent Kristóf (az utazók védőszentje) ünnepéhez kötődően a 1100 órakor kezdődő szentmise után, gépjárműmegáldást végzünk! Szeretettel hívok minden autóval, motorkerékpárral és biciklivel közlekedő Testvéremet!

 

  1. Az esztendő fele eltelt, ha lehetőségük van rá, kérem, tegyenek eleget egyházi kötelezettségüknek az egyházi adó befizetésével. Ennek összege 4000 Ft/fő, amelyet befizethetnek a szentmisék előtt és után a sekrestyében, a plébánián hivatali időben, valamint az OTP Bankban a plébánia folyószámlájára (név és cím megadásával), amely megtalálható az Örömhírmondóban, illetve a plébánia honlapján is.

 

  1. Kérem a kedves Testvéreket, hogy támogassák a plébániai táborunkat. Amennyiben lehetőségük van, szívesen fogadunk zöldségféléket, burgonyát, hagymát, lekvárt, gyümölcsöt, mézet, cukrot, lisztet, olajat, tejet, amelyet leadhatnak a szentmisék előtt és után a sekrestyében, legkésőbb július 29-ig, vasárnapig. Gyermekeink nevében is hálásan köszönöm.

 

  1. Figyeljünk a miserendre! A filiákban a miserend július hónapban változik a változó ünnepek miatt! Július 15-én 800 órakor Lullán, 930-kor Megyeren lesz szentmise. Július 22-én és július 29-én 800 órakor Sérsekszőlősön, 930-kor Zalán lesznek szentmisék.