Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hirdetések - B év évközi 2. vasárnap

2018.01.19

Évközi 2. vasárnap

2018. január 14.

 

Ünnepek, emléknapok:

 

         Szerda (január 17.):                            Szent Antal apát emléknapja

Csütörtök (január 18.):             Árpád-házi Szent Margit szűz ünnepe

 

  • Ökumenikus imahét lesz január 21-28-ig az egész világon. A mi közösségünkben ezek az alkalmak a következőképpen alakulnak:

Január 22-én, hétfőn a katolikus templomban találkozunk 1800 órakor, igét hirdet: Arató Eszter Dóra evangélikus lelkész

Január 23-án, kedden az evangélikus templomban találkozunk 1800 órakor, igét hirdet: Sándor Zoltán református lelkipásztor

Január 24-én, szerdán a református templomban találkozunk 1800 órakor, igét hirdet: Sifter Gergely plébános

Január 25-én, csütörtökön Lullán a katolikus templomban találkozunk 1800 órakor, igét hirdet: Arató Lóránd evangélikus lelkész

Január 26-án, pénteken az evangélikus templomban találkozunk 1800 órakor, igét hirdet: Sándor Zsuzsa Noémi református lelkipásztor

 

  1. Az ökumenikus imaalkalmak miatt a héten hétfőn, kedden, csütörtökön és pénteken a szentmisék nem este, hanem reggel 700 órakor kezdődnek.

 

  1. A hétfői szeretetvendégség a katolikus iskola ebédlőjében lesz. Szeretettel kérem a Testvéreket, akinek lehetősége van, egy kis aprósággal, szendviccsel vagy süteménnyel szíveskedjen segíteni. Ha bármi oknál fogva eljönni nem tudnak, behozhatják a sekrestyébe vagy a plébániára. Segítő együttműködésüket a Jó Isten fizesse meg.

 

  1. Egyházközségi bálunkra cégek és magánszemélyek tombola felajánlását várjuk, amelyeket leadhatnak a plébánia hivatalban a jövő héten. Előre is köszönjük a szervezők nevében.

 

  1. Január 19-én, pénteken az esti szentmise utánra összehívom az egyházközség képviselőtestületét, a 2017 évi számadás értékelésére és a 2018-évi költségvetés megvitatására a plébánia közösségi termébe.

 

  1. Aki szeretne az idei évben szentmisét mondatni, az jelezze az időpontot minél előbb. Szentmisét mondathatunk élő és meghalt szeretteinkért. Ne feledkezzünk meg róluk, számukra ez lehet a legnagyobb ajándék, amely által segíthetünk rajtuk, hogy üdvösségre jussanak.
  2. A Keresztény Élet újság ára 10.440 Ft/év, az Új Ember újság ára 14.400 Ft/év és az Adoremus 8.080 Ft/év. Kérem, akik feliratkoztak, hogy a jövő évre is szeretnének előfizetni, az éves díjat fizessék be a sekrestyében január 28-ig