Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hirdetések - B év évközi 3. vasárnap

2018.01.19

Évközi 3. vasárnap

2018. január 21.

Ünnepek, emléknapok:

         Szerda (január 24.):                            Szalézi Szent Ferenx püspök és egyháztanító

emléknapja

Csütörtök (január 25.):             Szent Pál apostol megtérése- Pál fordulása ünnepe

Péntek (január 26.):                           Szent Timóteus és Szent Titusz püspökök

emléknapja

 

  • Ökumenikus imahét lesz január 21-28-ig az egész világon. A mi közösségünkben ezek az alkalmak a következőképpen alakulnak:

Január 22-én, hétfőn a katolikus templomban találkozunk 1800 órakor, igét hirdet: Arató Eszter Dóra evangélikus lelkész

Január 23-án, kedden az evangélikus templomban találkozunk 1800 órakor, igét hirdet: Sándor Zoltán református lelkipásztor

Január 24-én, szerdán a református templomban találkozunk 1800 órakor, igét hirdet: Sifter Gergely plébános

Január 25-én, csütörtökön Lullán a katolikus templomban találkozunk 1800 órakor, igét hirdet: Arató Lóránd evangélikus lelkész

Január 26-án, pénteken az evangélikus templomban találkozunk 1800 órakor, igét hirdet: Sándor Zsuzsa Noémi református lelkipásztor

  1. Az ökumenikus imaalkalmak miatt a héten hétfőn, kedden, csütörtökön és pénteken a szentmisék nem este, hanem reggel 700 órakor kezdődnek.

 

  1. A hétfői imaalkalom után rendezett szeretetvendégség a katolikus iskola ebédlőjében lesz. Szeretettel kérem a Testvéreket, hogy akinek lehetősége van, szendviccsel vagy süteménnyel szíveskedjen segíteni. Ha bármi oknál fogva eljönni nem tudnak, behozhatják a sekrestyébe vagy a plébániára. Segítő együttműködésüket a Jó Isten fizesse meg.

 

  1. Egyházközségi bálunkra cégek és magánszemélyek tombola felajánlását várjuk, amelyeket leadhatnak a plébánia hivatalban a jövő héten. Előre is köszönjük a szervezők nevében.

 

  1. Kedves Testvérek! Január 27-én, szombaton reggel 800 órai kezdéssel bontanánk le a karácsonyfákat, és a karácsonyi díszítést a templomban. Nagyon kérem, hogy akinek ideje engedi, segítsen ebben, valamint utána a templomot takarítani is kell. Férfi és női segítségre is nagy szükség van!

 

  1. Aki szeretne az idei évben szentmisét mondatni, az jelezze az időpontot minél előbb. Szentmisét mondathatunk élő és meghalt szeretteinkért. Ne feledkezzünk meg róluk, számukra ez lehet a legnagyobb ajándék, amely által segíthetünk rajtuk, hogy üdvösségre jussanak.
  2. A Keresztény Élet újság ára 10.440 Ft/év, az Új Ember újság ára 14.400 Ft/év és az Adoremus 8.080 Ft/év. Kérem, akik feliratkoztak, hogy erre az évre is szeretnének előfizetni, az éves díjat fizessék be a sekrestyében január 28-ig