Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hirdetések - B év évközi 30 vasárnap

2021.11.18

 Évközi 30. vasárnap

 

2021. október 24.

 

 

  1. Október a Rózsafüzér hónapja, az esti misék előtt hétfőn, pénteken és vasárnap 1730 órától rózsafüzért imádkozunk.

 

  1. November 1-jén, hétfőn, aki a temetőt ájtatos lélekkel látogatja, és legalább lélekben imádkozik a megholtakért, november 1-8-ig mindennap teljes búcsút nyerhet. Feltételek: gyónás, áldozás, imádság a pápa szándékára.

 

  1. November 1-jén, hétfőn Mindenszentek főünnepe, parancsolt ünnep. SZENTMISÉN VALÓ RÉSZVÉTEL BŰN TERHE ALATT KÖTELEZŐ! Szentmisék lesznek a plébániatemplomban 800 és 1800 órakor. A délelőtti és az esti szentmise végén is megtartjuk a megemlékezést elhunyt szeretetteinkért. Megkondulnak újra a harangok az idén elhunytakért.

 

  1. November 1-jén, hétfőn sírkőszentelést végzek 930 órától a tabi temetőben. Amennyiben a falvakban is lenne rá igény, akkor oda később mennék. Aki szenteltetni szeretne, kérem, jelezze a sekrestyében vagy a plébánián. Találkozó a ravatalozónál lesz.

 

 

  1. November 2-án, kedden Halottak napja. Szentmise lesz a plébániatemplomban 800 órakor. Akik meglátogatnak egy templomot vagy kápolnát, teljes búcsút nyerhetnek a szokott feltételekkel. A látogatáskor egy Miatyánkot és egy Hiszekegyet kell elimádkozni. Ez a búcsú elnyerhető a megelőző vagy a következő vasárnapon és Mindenszentek ünnepén.

 

 

  1. Azok, akik a jövő évre is szeretnének Új Ember vagy Adoremus újságokat előfizetni, szíveskedjenek jelezni a sekrestyében vagy a plébánián november végéig. Újság előfizetést a jövő évre csak a teljes összeg (éves díj) befizetésével áll módunkban elfogadni.

 

  1. Október 29-én, pénteken tartjuk a VIII. Egyházközségi bálunkat az állami iskola ebédlőjében. A bál 1900 órakor kezdődik, jegyek még korlátozott számban kaphatók (október 27-ig) a plébánián 5000 Ft-os áron, amely tartalmazza a vacsora árát is.