Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hirdetések - B év Húsvét 6. vasárnapja

2018.05.12

Húsvét 6. vasárnapja

 

2018. május 6.

 

 

  1. Május 6., elsővasárnap, a bábonyi kápolnában is lesz szentmise 1300 órakor. 1700 órakor Tabon a plébániatemplomban Szentségimádást tartunk Magyarország, egyházmegyénk, egyházközségeink lelki megújulásáért, valamint a papi és szerzetesi hivatásokért. 1800 órai kezdettel szentmise lesz.

 

  1.  Hálásan köszönöm meg a hitoktatóknak, a szülőknek és minden segítőnknek, hogy az elsőáldozás lebonyolításában részt vettek. Köszönöm, hogy tudtak még több időt szakítani az idő és örökkévalóság Urának.  A jó Isten áldása legyen a jutalmuk.

 

  1. Május a Szűzanya hónapja, az esti szentmisék előtt, hétfőn, kedden, csütörtökön, pénteken és vasárnap 1730 órától májusi litániát imádkozunk. Szeretettel hívom és várom a Testvéreket.

 

  1. Az Egyházközség zarándoklatáról a következőket hirdetem: Május 14-én, hétfőn lesz az indulás hajnali 2 órakor a Galéria előtti parkolóból. Olaszország területén csak euróval tudunk fizetni, erre készüljünk. Valamint hozzanak magukkal meleg ruhát, zárt, kényelmes cipőt és esernyőt. A személyi igazolványát senki ne felejtse otthon! Kérek mindenkit, hogy indulás előtt kössön egyéni utas- és balesetbiztosítást. Visszaérkezés május 19-én, szombaton a késő esti órákban. Kérem, akik jelentkeztek a zarándoklatra, 2018. május 8-ig a második részletet, 49.000 Ft-ot szíveskedjenek befizetni a plébánián.