Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hirdetések - C év Évközi 13. vasárnap

2019.07.30

Évközi 13. vasárnap

 

2019. június 30.

 

Ünnepek, emléknapok:

 

Kedd (július 2.):               Szűz Mária látogatása Erzsébetnél,

                                      Sarlós Boldogasszony ünnepe

         Szerda (július 3.):            Szent Tamás apostol ünnepe

 

 

  1. Június 30-án, vasárnap országos gyűjtés van, az úgynevezett péter- fillér gyűjtés, így adjuk majd adományainkat.

 

  1. Az esztendő fele eltelt, ha lehetőségük van rá, kérem, tegyenek eleget egyházi kötelezettségüknek az egyházi adó befizetésével. Ennek összege 4000 Ft/fő, amelyet befizethetnek a szentmisék előtt és után a sekrestyében, a plébánián hivatali időben, valamint az CIB Bankban a Plébánia folyószámlájára (név és cím megadásával), amely megtalálható az Örömhírmondóban, illetve a Plébánia honlapján is.

 

  1. Kérem a kedves Testvéreket, hogy támogassák a plébániai táborunkat. Amennyiben lehetőségük van, szívesen fogadunk zöldségféléket, burgonyát, hagymát, lekvárt, gyümölcsöt, mézet, cukrot, lisztet, olajat, tejet amelyet leadhatnak a szentmisék előtt és után a sekrestyében, legkésőbb a mai vasárnapig. Gyermekeink nevében is hálásan köszönöm.

 

  1. A plébániatemplom tetőfelújítására gyűjtést hirdetek az egyházközségben. Aki szívesen hozzájárulna a felújítás költségeihez, - legfőként a tervezés költségeihez, ami 1 millió forint -, hálás szívvel köszönjük. A tetőfelújítás várható költsége 35 millió forint lesz.