Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hirdetések - C év Évközi 26. vasárnap

2019.10.01

Évközi 26. vasárnap

 

2019. szeptember 29.

 

Ünnepek, emléknapok:

 

Kedd (október 1):                      A Gyermek Jézusról nevezett

(Lisieux-i) Szent Teréz szűz és egyháztanító emléknapja

Szerda (október 2.):                            Szent Őrzőangyalok emléknapja

Péntek (október 4.):                           Assisi Szent Ferenc emléknapja

          

 

  1. Október 6. elsővasárnap. A bábonyi kápolnában 1300 órakor lesz szentmise, majd 1700 órától a plébániatemplomban szentségimádást tartunk Magyarország, egyházmegyénk, egyházközségünk lelki megújulásáért. Szeretettel hívom és várom a testvéreket!

 

  1. Október 4. elsőpéntek. Délelőtt a betegek gyóntatását, látogatását végzem. A plébániatemplomban 1730 órától gyóntatás és rózsafüzér, 1800 órakor pedig szentmise lesz.

 

  1. Október a Rózsafüzér hónapja, az esti misék előtt hétfőn, kedden, csütörtökön, pénteken és vasárnap 1730 órától rózsafüzért imádkozunk.

 

  1. Október 6-án, vasárnap a 1100 órás szentmise keretében termény-betakarítási hálaadó ünnepet tartunk. Szeretettel kérem a Testvéreket, hogy hozzanak magukkal olyan terményeket, amit szeretnének megáldatni, hálát adni érte. A terményeket ünnepi körmenetben helyezzük az Úr Krisztus lábai elé. A szentmise után agapét szeretnénk tartani, kérem, kínáljuk meg egymást abból, amit hoznak magukkal /sütemény, bor, kalács, szörp…/

 

  1. 2020. évi naptárak és a kalendárium kapható. Megvásárolhatók a plébániatemplomban az újságos polcnál, a fíliákban pedig a sekrestyében.  Kalendárium 500 Ft, forgathatós naptár 300 Ft, gyereknaptár 250 Ft, egylapos falinaptár 50 Ft.