Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hirdetések - C év Évközi 5. vasárnap

2019.03.07

Évközi 5. vasárnap

 

2019. február 10.

 

Ünnepek, emléknapok:

 

         Csütörtök (február 14.):            Szent Cirill szerzetes és Szent Metód püspök,

Európa társvédőszentjeinek ünnepe

 

 

 

  1. Február 11-én, hétfőn este 1730 órától kezdjük a Lourdes-i kilencedet. A közös imádkozásra szeretettel hívom és várom a Testvéreket. A lourdes-i imádságot hétfőn, kedden, csütörtökön, pénteken és vasárnap az esti szentmise előtt mondjuk.

 

  1. Február 16-án, szombaton Szent Bálint (Valentin) vértanú ünnepéhez kapcsolódva 1800 órára szerelmesek miséjére hívom és várom a házaspárokat, jegyespárokat. Értük imádkozunk, majd a szentmise végén külön áldásban részesülnek, és kis ajándékkal kedveskedünk nekik. Apostolkodjunk ez ügyben, hívjunk másokat is, hogy ez ne csak egy Amerikából érkezett felkapott dolog legyen, hanem hűségük közös ünnepe. A körülbelüli létszám miatt kérem, iratkozzanak fel, vagy jelentkezzenek a szentmisék előtt vagy után a sekrestyében, vagy a plébánia elérhetőségein.

 

  1. Május 29. és június 4. között lesz az egyházközség nagy zarándoklata Nemzetek Mária-kegyhelyeire. Kérem, hogy akik jelentkeztek, az első részletet február 15-ig fizessék be a Plébánián, 100 eurót és 40.000 Ft-ot.

 

  1. Hálásan köszönöm azok munkáját, akik az egyházközségi bálunk szervezésében és lebonyolításában részt vettek. Köszönöm a nagylelkű felajánlásokat, amelyek nélkül nem tudtuk volna ilyen szinten megrendezni a bálunkat. Isten fizesse meg mindenkinek, aki bármit is tett, akár fizikálisan, akár imádságok által kísért és támogatott bennünket.