Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hirdetések - C év Húsvét 3. vasárnap

2019.05.10

Húsvét 3. vasárnapja

 

2019. május 5.

 

 

  1. Május 5., elsővasárnap, a bábonyi kápolnában is lesz szentmise 1300 órakor. 1700 órakor Tabon a plébániatemplomban Szentségimádást tartunk Magyarország, egyházmegyénk, egyházközségeink lelki megújulásáért, valamint a papi és szerzetesi hivatásokért. 1800 órai kezdettel szentmise lesz.

 

  1. Május a Szűzanya hónapja, az esti szentmisék előtt, hétfőn, kedden, csütörtökön, pénteken és vasárnap 1730 órától májusi litániát imádkozunk. Szeretettel hívom és várom a Testvéreket.

 

  1.  Hálásan köszönöm meg a hitoktatóknak, a szülőknek és minden segítőnknek, hogy az elsőáldozás lebonyolításában részt vettek. Köszönöm, hogy tudtak még több időt szakítani az idő és örökkévalóság Urának.  A jó Isten áldása legyen a jutalmuk.

 

  1. Az Egyházközség zarándoklatáról a következőket hirdetem: Május 29-én hétfőn az indulás reggel 500 órakor lesz a Galéria előtti parkolóból. Az érintett országok területén euróval tudunk fizetni, erre készüljünk. Valamint hozzanak magukkal melegebb ruhát - de hideg nem lesz sehol-, zárt, kényelmes cipőt és esernyőt. A személyi igazolványát senki ne felejtse otthon! Kérek mindenkit, hogy indulás előtt kössön egyéni utas- és balesetbiztosítást. Visszaérkezés június 4-én, kedden az esti órákban, azonban nem későn.