Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hirdetések - C év Húsvét 4. vasárnap

2019.05.24

Húsvét 4. vasárnapja

Papi és Szerzetesi hivatások vasárnapja

 

2019. május 12.

 

 

  1. Május 12-én, vasárnap perselyadományainkkal a hivatások ügyét segítjük. Isten fizesse meg jószándékú adományaikat!

 

  1. Május a Szűzanya hónapja, az esti szentmisék előtt, hétfőn, kedden, csütörtökön, pénteken és vasárnap 1730 órától májusi litániát imádkozunk. Szeretettel hívom és várom a Testvéreket.

 

  1. Május 18-án, szombaton a Tabi Karitász akadályversennyel egybekötött túrát szervez Tab-Zala-Bótapuszta-Sérsekszőlős útvonalon. Gyülekező reggel 800 órától a plébániatemplom kertjében, indulás 900 órakor. Felnőtteknek 500 Ft/fő, gyerekeknek 200 Ft/fő a nevezési díj, amelyet az induláskor kell fizetni. Sérsekszőlősön ebéddel várják a résztvevőket, melyet további játékos program követ. Akik a hazamenetelt nem tudják megoldani, őket a tabi Ady Endre utcai parkolóig visszaszállítják. Jelentkezéskor ezt jelezni kell. Jelentkezési határidő május 13-ig Zsupekné Szilágyi Ildikónál, 1700 óra után. +36 30 950 2060 telefonszámon.

 

  1. Előre hirdetem, hogy május 20-án, hétfőn Szent Bernát ünnepéhez kötődően a 1800 órakor kezdődő szentmise keretében tartjuk Lullán a fogadalmi szentmisét.

 

  1. Az Egyházközség zarándoklatáról a következőket hirdetem: Május 29-én, hétfőn az indulás reggel 500 órakor lesz a Galéria előtti parkolóból. Az érintett országok területén euróval tudunk fizetni, erre készüljünk. Valamint hozzanak magukkal melegebb ruhát - de hideg nem lesz sehol-, zárt, kényelmes cipőt és esernyőt. A személyi igazolványát senki ne felejtse otthon! Kérek mindenkit, hogy indulás előtt kössön egyéni utas- és balesetbiztosítást. Visszaérkezés június 4-én, kedden az esti órákban, azonban nem későn.

 

  1. A Karitász csoport pályázatot írt ki a „Szolgáló Szeretet Ifjú Reménysége díj” elnyerésére nyolcadik osztályos diákok részére. A pályázta célja, hogy elismerje az általános iskolából ballagó diákok tehetségét és közösségi munkáját. A pályázattal kapcsolatos részletek megtalálhatók a plébánia honlapján.