Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hirdetések - C év Húsvét 6. vasárnap

2019.05.24

Húsvét 6. vasárnapja

 

2019. május 26.

 

 

 

  1. Május a Szűzanya hónapja, az esti szentmisék előtt, hétfőn, kedden, csütörtökön, pénteken és vasárnap 1730 órától májusi litániát imádkozunk. Szeretettel hívom és várom a Testvéreket.

 

  1. Az Egyházközség zarándoklatáról a következőket hirdetem: Május 29-én, szerdán az indulás reggel 500 órakor lesz a Galéria előtti parkolóból. Az érintett országok területén euróval tudunk fizetni, erre készüljünk. Valamint hozzanak magukkal melegebb ruhát - de hideg nem lesz sehol-, zárt, kényelmes cipőt és esernyőt. A személyi igazolványát senki ne felejtse otthon! Kérek mindenkit, hogy indulás előtt kössön egyéni utas- és balesetbiztosítást. Visszaérkezés június 4-én, kedden az esti órákban, azonban nem későn.

 

  1. A Karitász csoport pályázatot írt ki a „Szolgáló Szeretet Ifjú Reménysége díj” elnyerésére nyolcadik osztályos diákok részére. A pályázta célja, hogy elismerje az általános iskolából ballagó diákok tehetségét és közösségi munkáját. A pályázattal kapcsolatos részletek megtalálhatók a plébánia honlapján.

 

  1. Előre hirdetem, hogy június 2-án, vasárnap Urunk mennybemenetelének főünnepén csak Tabon a plébániatemplomban lesznek szentmisék 1100 és 1800 órakor. A falvakban ezen a vasárnapon NEM LESZ SZENTMISE!