Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hirdetések - C év Nagyböjt 1. vasárnap

2019.03.27

Nagyböjt 1. vasárnap

 

2019. március 10.

 

 

 

  1. Nagyböjt péntekjein 1715 órától keresztutat járunk, szeretettel hívom és várom a Testvéreket.

 

  1. Húsvéti virágokra szánt adományaikat szíves fogadjuk a kihelyezett perselyben az újságos polcnál illetve a sekrestyében. A Jó Isten fizessen vissza mindenkinek érte százszorosan.

 

  1. Szeretettel kérem a Testvéreket, jelentkezzenek Passió éneklésére a kántor úrnál. Nem elfelejtve, ez egy szép szolgálat, mert aki énekel, az kétszeresen imádkozik.

 

  1. Az idei évben március 27-én, szerdán és március 28-án, csütörtökön lesz a nagyböjti lelkigyakorlat egyházközségünkben, a 1800 órakor kezdődő szentmisék keretében, amely előtt 1715 órától gyónási alkalmat biztosítunk. A lelkigyakorlat vezetésére Bognár Tamás lábodi plébános atyát kértem fel. Kérem, apostolkodjunk ez ügyben, hogy minél nagyobb számban együtt lehessünk, felkészülve legnagyobb ünnepünkre, a Húsvétra. Ezen időpontokra időzítsük a szentgyónások elvégzését!
  2. Március 18-án, hétfőn lesz a fiatal papok találkozója plébániánkon. 1100 órakor kezdődik az ünnepi szentmise. Kérem a kedves Testvéreket, hogy sütemények sütésével szíveskedjenek segíteni, hogy az atyákat méltó módon megvendégelhessük! Leadhatják a plébánián vasárnap és hétfőn a szentmisék előtt a sekrestyében.