Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hirdetések - C év Szentháromság vasárnapja

2019.06.19

Szentháromság vasárnapja

 

2019. június 16.

 

Ünnepek, emléknapok:

 

Péntek (június 21.):                   Gonzága Szent Alajos szerzetes emléknapja

 

 

  1. Június, Jézus Szentséges Szívének hónapja, pénteken 1730 órától Jézus Szíve litániát imádkozunk.

 

  1. Június 18-án, kedden az esti szentmise után 1830 órára szülői értekezletre hívom a táborban részt vevő gyermekek szüleit a plébániatemplomba. A szokásos nyári táborunk ebben az évben Pákozdon lesz július 1-jétől július 6-ig.

 

  1. Előre hirdetem, hogy június 23-án Úrnapja, a plébániatemplom búcsújának ünnepe. Szentmise csak Tabon lesz 1000 és 1800 órakor. A délelőtti szentmise után megtartjuk a szokásos úrnapi körmenetet. Elsőáldozó ruhában várom a gyerekeket, valamint hitoktatóimat, 915 órára, hogy a mise előtt tudjunk még próbálni! Kérem, hogy virág szirmokat kis kosárban hozzanak magukkal, amelyet majd az Oltáriszentség előtt hintenek!

 

  1. Kérem a kedves Testvéreket, hogy támogassák a plébániai táborunkat. Amennyiben lehetőségük van, szívesen fogadunk zöldségféléket, burgonyát, hagymát, lekvárt, gyümölcsöt, mézet, cukrot, lisztet, olajat, tejet amelyet leadhatnak a szentmisék előtt és után a sekrestyében, legkésőbb június 30-ig, vasárnapig. Gyermekeink nevében is hálásan köszönöm.

 

  1. A plébániatemplom tetőfelújítására gyűjtést hirdetek az egyházközségben. Aki szívesen hozzájárulna a felújítás költségeihez, legfőként a tervezéshez, ami 1 millió forint, hálás szívvel köszönjük. A tetőfelújítás várható költsége 35 millió forint lesz.