Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hirdetések - C év Úrnapja

2019.07.30

Úrnapja

2019. június 23.

 

Ünnepek, emléknapok:

 

Hétfő (június 24.):           Keresztelő Szent János születésének főünnepe

Csütörtök (június 27.):     Szent László király, az Egyházmegye védőszentjének                                                       főünnepe

Péntek (június 28.):                   Jézus Szent Szívének főünnepe

Szombat (június 29.):       Szent Péter és Pál apostolok főünnepe

 

 

  1. Június Jézus Szentséges Szívének hónapja, pénteken 1730 órától Jézus Szíve litániát imádkozunk.

 

  1. Hálásan köszönöm mindazok munkáját, akik a plébániatemplom búcsújának szervezésében a templom körüli tér takarításában és egyéb munkálataiban kivették részüket. A Jó Isten fizessen vissza mindenért százszorosan. Külön köszönöm a Polgármester Úr, a GAMESZ és az Önkormányzat támogató segítségét!

 

  1. Június 29-én, szombaton Szent Péter és Pál apostolok főünnepén a torvaji hegyen 1800 órai kezdettel megtartjuk a fogadalmi szentmisét, rosszidő esetén a torvaji templomban. Szeretettel hívjuk és várjuk a Testvéreket.

 

  1. Kérem a kedves Testvéreket, hogy támogassák a plébániai táborunkat. Amennyiben lehetőségük van, szívesen fogadunk zöldségféléket, burgonyát, hagymát, lekvárt, gyümölcsöt, mézet, cukrot, lisztet, olajat, tejet, amelyet leadhatnak a szentmisék előtt és után a sekrestyében, legkésőbb június 30-ig, vasárnapig. Gyermekeink nevében is hálásan köszönöm. Plébániai táborunk július 1-6-ig Pákozdon lesz.

 

  1. A plébániatemplom tetőfelújítására gyűjtést hirdetek az egyházközségben. Aki szívesen hozzájárulna a felújítás költségeihez, legfőként a tervezéshez, ami 1 millió forint, hálás szívvel köszönjük. A tetőfelújítás várható költsége 35 millió forint lesz.

 

  1. Az újságos polcon egy felajánló imádságot találunk, amellyel a Szűzanyához és a Názáreti Szent Családhoz fohászkodhatunk. Ezzel az országunk békéjéért, nyugalmáért kérhetünk segítséget az országunk Pátrónájától.