Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hirdetések - C év urunk megkeresztelkedése vasárnap

2019.03.07

Urunk megkeresztelkedése vasárnap

2019. január 13.

 

Ünnepek, emléknapok:

 

         Csütörtök (január 17.):                       Szent Antal apát emléknapja

Péntek (január 18.):                                     Árpád-házi Szent Margit szűz ünnepe

 

  1.  Ökumenikus imahét január 20-27-ig az egész világon. A mi plébániánkon ezek az alkalmak a következőképpen alakulnak:

Január 21-én, hétfőn a katolikus templomban találkozunk, 1800 órakor, igét hirdet: Sándor Zoltán református lelkipásztor.

Január 22-én, kedden a református templomban találkozunk, 1800 órakor, igét hirdet: Sifter Gergely plébános.

Január 23-án, szerdán az evangélikus templomban találkozunk, 1800 órakor, igét hirdet: Sándor Zsuzsa Noémi református lelkipásztor.

Január 24-én, csütörtökön Lullán a katolikus templomban találkozunk 1800 órakor, igét hirdet: Sándor Zoltán református lelkipásztor.

Január 25-én, pénteken a református templomban találkozunk, 1800 órakor, igét hirdet: Arató Lóránd evangélikus lelkész.

 

  1. Az ökumenikus imaalkalmak miatt január 21-től 25-ig, a hétfői, keddi, csütörtöki és a pénteki szentmisék nem este, hanem reggel 700 órakor kezdődnek.

 

  1. Szeretettel kérem a Testvéreket, akinek lehetősége van, a január 21-i, hétfői szeretetvendégségre egy kis aprósággal vagy süteménnyel szíveskedjen segíteni, amely a katolikus iskola ebédlőjében lesz. Ha bármi oknál fogva eljönni nem tudnak, behozhatják a sekrestyébe vagy a plébániára. Segítő együttműködésüket a Jó Isten fizesse meg.

 

  1. Egyházközségi bálunkra cégek és magánszemélyek tombola felajánlását várjuk, amelyeket leadhatnak a plébánia hivatalban a jövő héten. Előre is köszönjük a szervezők nevében.

 

  1. Január 18-án, pénteken az esti szentmise utánra összehívom az egyházközség képviselőtestületét a 2018. évi számadás és a 2019. évi költségvetés értékelésére, megvitatására a plébánia közösségi termébe.

 

  1. Aki szeretne ebben az évben szentmisét mondatni, az jelezze az időpontot minél előbb. Szentmisét mondathatunk élő és meghalt szeretteinkért. Ne feledkezzünk meg róluk, számukra ez lehet a legnagyobb ajándék, amely által segíthetünk rajtuk, hogy üdvösségre jussanak.

 

  1. A Keresztény Élet újság ára 10.440 Ft/év, az Új Ember újság ára 14.400 Ft/év és az Adoremus 8.080 Ft/év. Kérem, akik feliratkoztak, hogy erre az évre is szeretnének előfizetni, az éves díjat fizessék be a sekrestyében január 27-ig