Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hirdetések - C. év Urunk megjelenése, Vízkereszt vasárnapja

2019.01.04

Urunk megjelenése,

Vízkereszt

 

2019. január 6.

 

 

 

  1. Január 6. elsővasárnap, Urunk megjelenése- Vízkereszt főünnepe. 1700 órától szentségimádást tartunk Magyarország, egyházmegyénk és egyházközségünk lelki megújulásáért.

 

  1. Aki szeretne ebben évben szentmisét mondatni, az jelezze az időpontot minél előbb. Szentmisét mondathatunk élő és meghalt szeretteinkért. Ne feledkezzünk meg róluk, számukra ez lehet a legnagyobb ajándék, amely által segíthetünk rajtuk, hogy üdvösségre jussanak.

 

  1. A Keresztény Élet újság ára 10.440 Ft/év, az Új Ember újság ára 14.400 Ft/év és az Adoremus 8.080 Ft/év. Kérem, akik feliratkoztak, hogy erre az évre is szeretnének előfizetni, az éves díjat fizessék be a sekrestyében január 27-ig.

 

  1. Előre hirdetem, hogy az Ökumenikus imahetet január 20-27-ig tartjuk, ekkor lesz az egész világon. Nálunk, azaz a plébániatemplomban lesz az első alkalom január 21-én, hétfőn 1800 órakor. Igét hirdet Sándor Zoltán református lelkipásztor. Az ökumenikus imaalkalom után, szeretettel hívok és várok mindenkit a katolikus iskolába szerény agapéra. Szeretettel kérem a testvéreket, akinek lehetősége van, a szeretetvendégségre egy kis aprósággal vagy süteménnyel szíveskedjen majd segíteni. Ha bármi oknál fogva eljönni nem tudnak, behozhatják a sekrestyébe vagy a plébániára. Segítő együttműködésüket a Jó Isten fizesse meg. Következő héten hirdetem a pontos időpontokat.

 

  1. Az ökumenikus imaalkalmak miatt január 21-től a hétfői, keddi, csütörtöki és a pénteki szentmisék nem este, hanem reggel 700 órakor kezdődnek.