Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hirdetések - C. Húsvét 3. vasárnapja

2016.04.09

Húsvét 3. vasárnap

2016. április 10.

 

Ünnepek, emléknapok:

 

Hétfő (április 11.) :         Szent Szaniszló püspök és vértanú emléknapja

 

 

  1. Április 14-én, csütörtökön 1700 órától szülői értekezletet tartunk Tabon a plébániatemplomban az elsőáldozók szüleinek.

 

  1. Április 15-én, pénteken 1700 órától szülői értekezlet lesz a plébániatemplomban a bérmálkozók szüleinek.

 

  1. Április 14-15-én, csütörtökön és pénteken 8-19 óráig lesz a beíratás a katolikus iskolában. Szeretettel várjuk a leendő 1. osztályos és 5. osztályos tanulóinkat.

 

  1. Április 21-22-én, csütörtökön és pénteken 8-16 óráig lesz a beíratás a katolikus óvodában az óvodavezetőnél. Szeretettel várjuk az óvodás korú gyermekeket.

 

  1. Kérem, hogy akik jelentkeztek a La Salette- Lourdes zarándoklatra, a második részt (240 euró) fizessék be április 30-ig a plébánián.

 

  1. Előre hirdetem a kedves testvéreknek, hogy április 23-án, szombaton 1600 órakor lesz egyházközségünkben a bérmálás. A szentséget Balás Béla megyéspüspök úr szolgáltatja ki fiataljainknak. Szeretettel kérem, hogy a Püspök úr és az atyák vendégül látását sütemények sütésével támogassák!

 

  1. A GYERMEKNEVELÉS ÚTVESZTŐIBEN - KÉZENFOGVA ISTENNEL

Közvetlen beszélgetés Balás Béla kaposvári megyéspüspökkel a hétköznapok problémáiról – nem csak szülőknek! A püspök atya szeretettel vár minden kedves érdeklődőt (hívőt és nem hívőt, katolikust, vagy más felekezethez tartozót egyaránt), egy tartalmas, pedagógiai célzatú találkozóra, ahol szóba kerülnek a családi élet kérdései, a szülő-gyerek kapcsolat, a kamaszkor nehézségei, stb. Az alkalom végén a témához illő teológiai magyarázat is elhangzik, mely útmutatóul szolgál arra vonatkozóan, hogyan kezeljük a felmerülő problémákat a Jóisten segítségével.

IDŐPONT:                  2016.április 20.  1700

HELYSZÍN:        Evangélikus Gyülekezeti terem

(Tab, Kossuth Lajos u. 57.)