Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hirdetések - C. Húsvét 6. vasárnapja

2016.05.17

Húsvét 6. vasárnap

2016. május 1.

 

Ünnepek, emléknapok:

 

Hétfő (május 2.):             Szent Atanáz püspök és egyháztanító emléknapja

Kedd (május 3.):              Szent Fülöp és Szent Jakab apostolok ünnepe

 

 

  1. Május 1-je elsővasárnap, a bábonyi kápolnában is lesz szentmise 1500 órakor. Tabon a plébániatemplomban 1700 órakor Szentségimádást tartunk Magyarország, egyházmegyénk, egyházközségeink lelki megújulásáért, valamint papi és szerzetesi hivatásokért, 1800 órakor pedig szentmise lesz.

 

  1. Hálásan köszönöm meg a hitoktatóknak, a szülőknek és minden segítőnknek, hogy az elsőáldozás lebonyolításában részt vettek. Köszönöm, hogy tudtak még több időt szakítani az idő és örökkévalóság Urának! Jó Isten legyen a jutalmuk!

 

  1. Május a Szűzanya hónapja, az esti szentmisék (hétfő, kedd, csütörtök, péntek, és vasárnap) előtt 1730 órától májusi litániát imádkozunk. Szeretettel hívom és várom a Testvéreket!

 

  1. Május 18-án, szerdán kezdődik a La Salette - Lourdes zarándoklatunk. Hajnali 200 órakor indulunk a Galéria elől, és kérem, hogy mindenki legalább egy negyed órával előbb legyen ott. Hozzanak a buszra esetleg papucsot, párnát, hogy kényelmesebb legyen. Előre láthatóan jó idő lesz, de azért egy esernyő vagy esőkabát és egy könnyebb kabátocska is szükséges. A belépő jegyek árát mindenki a buszon fogja fizetni az idegenvezetőnek. Akik még nem fizették be a második részt, kérem, április 30-ig tegyék meg (240 euró)!

 

  1. Új Ember és Keresztény Élet újságokat vigyük el az újságos polcról.