Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hirdetések - Szentháromság vasárnapja

2017.06.12

Szentháromság vasárnapja

 

2017. június 11.

 

 

 

 

  1. Június 18-án, vasárnap Úrnapja, a plébániatemplom búcsújának ünnepe. A szentmise csak Tabon lesz 1000 órakor és 1800 órakor. A délelőtti szentmise után megtartjuk a szokásos úrnapi körmenetet. Elsőáldozó ruhában várom az idén először áldozott gyerekeket, valamint hitoktatóimat, 915órára, hogy a mise előtt tudjunk még próbálni! Kérem, hogy a gyerekek virágszirmokat kis kosárban hozzanak magukkal, amelyet majd az Oltáriszentség előtt hintenek!

 

  1. Június 13-án, kedden az esti szentmise utánra összehívom az egyházközségek területéről azokat, akik a Plébániatemplom búcsújának szervezésében és lebonyolításában szívesen kivennék részüket. Gondolok itt a falvak képviseletére, az ágakat szedőkre, a sátrakat állítókra, a sátordíszítőkre és mindazokra, akik vállalnának feladatot.

 

  1. Június 14-től a szerda reggeli szentmisék az iskola kezdetéig    700 órakor kezdődnek.

 

  1. Előre hirdetem, hogy június 20-án, kedden, június 21-én, szerdán és június 22-én csütörtökön a szentmisék elmaradnak, mivel Lajos atyával mindketten az évi kötelező lelkigyakorlatunkon veszünk részt Veszprémben.

 

  1. Június 29-én, csütörtökön Szent Péter és Pál apostolok főünnepén a torvaji hegyen 1800 órai kezdettel megtartjuk a fogadalmi szentmisét, rosszidő esetén a torvaji templomban. Szeretettel hívjuk és várjuk a Testvéreket.