Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hirdetések - Úrnapja 2021.

2021.06.04

Úrnapja

 

2021. június 6.

 

Ünnepek, emléknapok:

 

Péntek (június 11.):          Jézus Szent Szíve főünnep

 

 

  1. Jézus Szentséges Szívének főünnepén, június 11-én, pénteken 1730 órától Jézus Szíve litániát imádkozunk.

 

  1. Hálásan köszönöm mindazok munkáját, akik a plébániatemplom búcsújának szervezésében kivették a részüket. A Jó Isten fizessen vissza mindenért százszorosan. Külön köszönöm a Polgármester Úr, a GAMESZ, támogató segítségét.

 

  1. Június 9-én, szerdán tartjuk katolikus iskolánk tanévzáró Te Deumát a plébániatemplomban. Az ünnepi szentmise 800 órakor kezdődik, amelyet Varga László kaposvári megyéspüspök mutat be. Szeretettel hívjuk a híveket is!

 

  1. Egyházközségünk pályázatot nyert a templom külső felújítására, amelynek nagyon örülünk! Elmaradhatatlan a torony zsalugátereinek cseréje, amelyet az elnyert összeg nem tartalmaz. A 6 db zsalugáter cseréjére gyűjtést hirdetek az Egyházközségben. Köszönöm a 250.000 Ft eddigi adományaikat, a jó Isten fizesse meg jóságukat!

 

  1. Az esztendő fele eltelt, ha lehetőségük van rá, kérem, tegyenek eleget egyházi kötelezettségüknek az egyházi adó befizetésével. Ennek összege 5000 Ft/fő, amelyet befizethetnek a szentmisék előtt és után a sekrestyében, a plébánián hivatali időben, valamint az CIB Bankban a Plébánia folyószámlájára (név és cím megadásával), amely megtalálható a Plébánia honlapján is.  www.tabiplebania.hu