Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hirdetések - Urunk megkeresztelkedése

2018.01.19

Urunk megkeresztelkedése vasárnap

 

2018. január 7.

 

 

 

  1. Január 7. elsővasárnap, Urunk megkeresztelkedésének főünnepe. 1300 órakor a bábonyi kápolnában is lesz szentmise, 1700 órától szentségimádást tartunk Magyarország, egyházmegyénk és egyházközségünk lelki megújulásáért.

 

  1. Aki szeretne a jövő évben szentmisét mondatni, az jelezze az időpontot minél előbb. Szentmisét mondathatunk élő és meghalt szeretteinkért. Ne feledkezzünk meg róluk, számukra ez lehet a legnagyobb ajándék, amely által segíthetünk rajtuk, hogy üdvösségre jussanak.

 

  1. A Keresztény Élet újság ára 10.440 Ft/év, az Új Ember újság ára 14.400 Ft/év és az Adoremus 8.080 Ft/év. Kérem, akik feliratkoztak, hogy a jövő évre is szeretnének előfizetni, az éves díjat fizessék be a sekrestyében január 28-ig.

 

  1. Előre hirdetem, hogy az Ökumenikus imahetet január 21-28-ig tartjuk, ekkor lesz az egész világon. Szeretettel kérem a testvéreket, akinek lehetősége van, a szeretetvendégségre egy kis aprósággal vagy süteménnyel szíveskedjen majd segíteni. Ha bármi oknál fogva eljönni nem tudnak, behozhatják a sekrestyébe vagy a plébániára. Segítő együttműködésüket a Jó Isten fizesse meg. Következő héten hirdetem a pontos időpontokat.

 

  1. Az ökumenikus imaalkalmak miatt január 22-től a hétfői, keddi, csütörtöki és a pénteki szentmisék nem este, hanem reggel 700 órakor kezdődnek.