Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Húsvét. 6 vasárnap - 2015. május 10.

2015.05.16

Húsvét 6. vasárnap

2015. május 10.

 

Ünnepek, emléknapok:

 

Szerda (május 13.): Fatimai Boldogságos Szűz Mária emléknap

 

 

  1. A mai vasárnap a Megyeri, Sérsekszőlősi, Zalai és a Tabi templomok szépítésére adjuk adományainkat.

 

  1. Május a Szűzanya hónapja, az esti szentmisék (hétfő, kedd, csütörtök, péntek, és vasárnap) előtt fél 6 órától májusi litániát imádkozunk, szeretettel hívom és várom a Testvéreket!

 

  1. Május 15-én (pénteken) az esti szentmise után összehívom az Egyházközség képviselőtestületét a plébánia közösségi termébe, egyházközségi gyűlésre! Megjelenésükre feltétlen számítok!

 

  1. Június 27-én (szombaton) a délelőtt 10 órás szentmise keretében a Szent László történelmi emlékhelyen, Somogyváron, Balás Béla megyéspüspök áldozópappá szenteli a közösségünkhöz tartozó Németh Zsolt kispapunkat, amely ünnepünkre autóbuszt indítunk. JELENTKEZNI A SEKRESTYÉBEN LEHET! Nagyon örülnék, ha szép számmal képviselnénk az Egyházközséget. Jelentkezni a sekrestyében lehet!

 

  1. Hálásan köszönöm meg a hitoktatóknak és a felkészítő tanároknak, a szülőknek és minden segítőnknek, hogy az elsőáldozás lebonyolításában részt vettek. Köszönöm, hogy tudtak még több időt szakítani az idő és örökkévalóság Urának! Jó Isten legyen a jutalmuk!

 

  1. Új ember és Keresztény élet újságokat vigyük el az újságos polcról.