Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Krisztus Király vasárnapja

2020.12.11

 

Krisztus Király vasárnapja

 

2020. november 22.

 

 

  1. November 22-én, vasárnap országos gyűjtés van a Karitász javára, amely adományokkal a rászorulókat támogatja Anyaszentegyházunk.

 

  1. Krisztus Király vasárnapja van, az egyházi év utolsó vasárnapja. A mai szentmise végén ünnepélyesen kitesszük az Oltáriszentséget, elimádkozzuk a Jézus Szíve litániát a felajánló könyörgéssel együtt. Akik ezen az ájtatosságon részt vesznek, teljes búcsút nyerhetnek a szokott feltételekkel.

 

  1. Akik a jövő évre is szeretnének Új Ember, Keresztény Élet, Adoremus újságokat előfizetni, kérem, szíveskedjenek jelezni a sekrestyében vagy a plébánián november végéig. Újság előfizetést a jövő évre csak a teljes összeg (éves díj) befizetésével áll módunkban elfogadni.

 

  1. A kialakult járványhelyzetre való tekintettel sem a város főterén, sem pedig templomainkban nem lesz ünnepélyes gyertyagyújtás az adventi szent időben.

 

  1. November 30-tól az adventi időben a rorátés misék hétfőn és szombaton lesznek 600 órai kezdéssel.

 

  1. Akik még nem rendezték az idei évre egyházi hozzájárulásukat (egyházi adó), szíveskedjenek befizetni a sekrestyében, vagy a plébánián hivatali időben, valamint a csekkes mód is rendelkezésükre áll. Csekk az újságos polcnál megtalálható.