Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nagyböjt 5. vasárnap

2014.04.07

 Nagyböjt 5. vasárnap

2014. április 6.

 

1)     Ma országos gyűjtés van a Szentföld javára. Hálásan köszönöm nagylelkű adományaikat! Jövő vasárnap a Sérsekszőlősi, Zalai, Tabi templomok felújítására adjuk adományainkat.

 

2)     Hálásan köszönöm mindazok jelenlétét, akik részt vettek a nagyböjti lelkigyakorlatunkon. Varga Sándor atya jól érezte magát közöttünk, és ígérete szerint imáiba hordoz minket is.

 

3)     Pénteken este 5 órától keresztutat végzünk, szeretettel hívom és várom a testvéreket.

 

4)     Szeretettel kérem a Testvéreket, ha a lakást kinőtt zöldnövényei vannak, és azt felajánlaná a templom részére szívesen fogadnánk. (szobafenyő, pálma-félék stb.) A szentély díszítéséhez. Előre is hálásan köszönöm!

 

5)     Otthon lévő betegek húsvéti gyóntatását április 8-án (kedden) kezdem a reggeli óráktól Tabon. A falukban pedig április 9-én (szerdán) végezzük.

 

6)     Május 2-án (péntek-hosszú hétvége) egyházközségi zarándoklatot hirdetek Szombathely - Mariazell útvonalon. Program: indulás kora reggel, Szombathelyen pihenő, majd továbbutazás Máriazellbe. Részvételi díj: 12.000 Ft/fő amely tartalmazza az utazást, idegenvezetést. Jelentkezni lehet az összeg befizetésével a sekrestyében és a plébánián. Jelentkezési határidő: április 6-a vasárnap!

 

7)     Lassan eljön az óvodai, iskolai beíratások időszaka, szeretettel kérem a kedves szülőket, hogy ne feledkezzenek meg gyermekeik vallásos nevelésére tett ígéretükről. A Katolikus Iskolában órarend szerint zajlik a hittan oktatás, heti két órában. Az Önkormányzati Iskolában 1-2. és 5-6. osztályokban válasszák gyermekeik számára adott nagy lehetőséget az órarend szerinti hit- és erkölcstan oktatást.

 

8)     Kedves Testvérek, ne felejtsenek el rendelkezni személyi jövedelemadójuk 2x 1 %-ról. Az egyik 1%-ot a Magyar Katolikus Egyház támogatására javasoljuk, melynek technikai száma 0011.

 

9)     Szeretettel kérem a Testvéreket jelentkezzenek Passió éneklésre a Kántor Úrnál. Nem elfelejtve, ez egy szép szolgálat, mert aki énekel, az kétszeresen imádkozik.

 

10)Húsvéti virágokra szánt adományaikat köszönettel fogadjuk a sekrestyében.